2020-08-07 01:43

Orban îl face PRAF pe Tudorel Toader: ”E ministrul INFRACTORUL de la guvernare”

 |  19:44
Orban îl face PRAF pe Tudorel Toader: ”E ministrul INFRACTORUL de la guvernare”

Președintele PNL, Ludovic Orban îl critică dur pe ministrul justiției, Tudorel Toader după trimiterea la Cotroceni a propunerii de numire a șefei DNA, ADina Florea. Orban îl consideră ”ministrul infractorilor de la partidele aflate la guvernare”.

"Nu am comentat în niciun fel propunerea formulată de Tudorel Toader privind numirea procurorului-şef, pe de altă parte nu putem să nu tragem concluzia clară că Tudorel Toader nu este ministrul celor care aplică legea - judecători, procurori -, nu este ministrul care să colaboreze loial cu CSM, care este organismul ce veghează la respectarea Constituţiei, ci Tudorel Toader este ministrul infractorilor din partidele de guvernământ, este ministrul care nu face altceva decât să genereze o presiune permanentă asupra magistraţilor, este ministrul care acţionează ca un instrument politic al PSD, al lui Dragnea, Tăriceanu, pentru a afecta independenţa Justiţiei şi pentru a pune punct oricărei lupte împotriva corupţiei în România", a declarat Ludovic Orban, la Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-15

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

NEGRO
15 Oct 2018

Maurul si-a facut datoria. Maurul trebuie sa moara. Deja Talharel Toader a murit ca jurist, o data cu incercarea de a sufoca pentru o vreme lunga justitia romana. Trebuia sa fie cineva care sa apere devalizatorii Romaniei de dupa 1989. Acesta a fost asistentul universitar din Iasi, cultivat de infractori pana a cea mai inalta functie in ceea ce a fost tot pentru o vreme Romania libera. Oricum, acesti asasini si-au inscris pe morminte blestemele fara oprelisti ale generatiilor viitoare. Mortul care ocupa inca scaunul de avocat al poporului nu-si mai aduce aminte pentru ce a fost protapit in functie. Daca ar mai fi trait ca om ar fi amendat infamia PSD_ALDE la Curtea Constitutionala. Dar ce sa-i mai ceri unui defunct moral. Decat sa aiba sansa sa se stinga definitiv in patul sau, de putreziciune vanduta talharilor. Asta a fost guvernarea PSD_ALDE, asta a fost maurul ce si-a resuscitat prin functia de ministru al justitiei vocatia definitiva de calau al dreptatii. Sa le fie tuturor tarana usoara! Caci anatema posteritatii si-au asigurat-o pentru vecie. Cu de la ei lacomie!
ANONIM
15 Oct 2018

Mapis pe justitia lui kodrutza prin vie cu putza
ANONYMOUS
16 Oct 2018

Bachus din nou a scos din gura o prostie mai mare ca el !!!!! Ce aud prin carciumi vine si spune la TV.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz