2020-01-24 06:25

Orban îl pune LA PUNCT pe Dragnea: ”Spune MINCIUNI gogonate, inventează povești”

 |  23:36
Orban îl pune LA PUNCT pe Dragnea: ”Spune MINCIUNI gogonate, inventează povești”

Președintele PNL, Ludovic Orban reacționează după ce liderul PSD, Liviu Dragnea s-a declarat convins că Iohannis plănuiește ruperea coaliției de guvernare.

”E o minciună gogonată, Dragnea vrea să distragă atenția de la catastrofa din România. Dragnea se teme că ALDE rupe coaliția. E ciudat că Dragnea inventează povești, de urzeli, poate se teme că Tăriceanu va pleca, dacă va fi așa, e din cauza compartamentului lui Liviu Dragnea.

În loc să dea seamă pentru pensia medie care a scăzut, pentru dezastrul bugetar pe primele șase luni, Dragnea vine cu tot felul de scenarii, se victimizează. Nu se implică Iohannis în majorități parlamentare” a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, duminică seara, la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis le-a spus liberalilor, la întâlnirea de la Cotroceni, că el personal va conduce PNL şi se va ocupa de ALDE, pentru ca partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu să iasă din coaliţia de guvernare. Dragnea a spus că ştie acest lucru de la cineva care a participat la întâlnire.

Klaus Iohannis ”le-a spus (liberalilor -  n.r.) că din acel moment el va conduce PNL, nici Orban, nici ceilalţi. A dat sarcină să atragă alte partide şi le-a spus: «Mie lăsaţi-mi personal ALDE, că negociez cu ei să iasă din coaliţie»”, a susţinut Liviu Dragnea.

El a adăugat că preşedintele Iohannis vrea să convingă ALDE să iasă din coaliţia de guvernare.

”Sunt convins că domnul Tăriceanu nu-şi va distruge cariera politică. A mai refuzat o dată”, a adăugat Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că a aflat ce s-a discutat la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi liberali de la „cineva care a participat la discuţii”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-08Parerea ta...

ANONIM
08 Aug 2018

EXPONENTII UNEI CLASE POLITICE DE TOT KKTUL, DOUA NULITATI UMANE, un pui de militian telemormanean si un pui de securist bolsevic.
CIUMA ROSIE
08 Aug 2018

Pînă în anul 2000, Liviu Dragnea a fost membru marcant al PD-ului lui Traian Băsescu. Coleg cu Vasile Blaga, cu Emil Boc, cu Radu Berceanu, cu Adriean Vodeanu şi toţi ceilalţi. Numai cine a uitat acest fapt poate fi surprins de ultimele declaraţii ale acestui traseist politic, iremediabil ahtiat după Putere şi după Bani! Înainte de a intra în politică, Dragnea era inginer mecanic auto pe la Craiova. Nu se ştie cum, dintr-odată s-a întors în Teleorman şi a devenit chiar lider local al Partidului Democrat, unde a stat exact cît acest partid s-a aflat la Putere cu CDR, timp suficient însă ca partidul să-l trimită la o specializare administrativă în Italia. Imediat după alegerile din anul 2000, cînd PSD a revenit la cîrma ţării, Adrian Năstase i-a făcut cu ochiul şi, ţîşti!, Liviu Dragnea a sărit în barca lui! Baletul graţios pe care l-a făcut în jurul liderilor PSD (căci are omul ăsta un talent la pupat!) l-a propulsat rapid şi în conducerea acestui partid, devenind chiar coordonatorul campaniilor electorale, funcţie pe care a avut-o şi în PD, alături de… – aţi ghicit! – Vasile Blaga!
ANONIM
08 Aug 2018

MUY BIEN SICĂ....3419
ANONIM
08 Aug 2018

DAR iohannusul a fost la grivko !Cum e asta?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray