2019-10-14 08:55

Orban îl SOMEAZĂ pe premierul Tudose: ”Opriți ATROCITĂȚILE din Justiție sau vă DEPUNEȚI mandatul”

 |  20:38
Orban îl SOMEAZĂ pe premierul Tudose: ”Opriți ATROCITĂȚILE din Justiție sau vă DEPUNEȚI mandatul”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, marţi, o scrisoare deschisă premierului Mihai Tudose, cerându-i să oprească „atrocităţile” propuse pentru modificarea legilor Justiţiei şi să nu se comporte ca o marionetă sforărită de grupul toxic Dragnea–Tăriceanu.

„Vă somez să luaţi atitudine faţă de acest derapaj de la democraţie în acest moment! În mod efectiv, să-i convingeţi pe parlamentarii PSD-ALDE care vă sprijină să nu voteze aceste legi, care lovesc dur în temelia democraţiei, răstoarnă conceptul de dreptate în societate, suprimă independenţa Justiţiei, afectează drepturile şi libertăţile fundamentale. În caz contrar, dacă legile vor fi adoptate şi dacă ele contravin flagrant punctelor de vedere publice exprimate de dumneavoastră, nu vă rămâne de făcut decât un singur lucru: să vă depuneţi mandatul de prim-ministru”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, în scrisoarea deschisă pe care i-a transmis-o premierului.

Ludovic Orban a afirmat că oricât şi-ar dori premierul să dea senzaţia că este „paralel” cu deciziile din Parlament privitoare la modificarea legislaţiei din Justiţie şi celei din domeniul penal, nu poate păcăli pe nimeni dintre cei cu o minimă inteligenţă.

„(...) Nimic din ceea ce îşi permite să facă PSD-ALDE în Parlament nu ar fi posibil fără acordul tacit al dumneavoastră. Dacă de ochii lumii credeţi că jucaţi într-o scenetă de tipul „poliţistul bun – poliţistul rău”, vă asigur că este cea mai odioasă şi de prost gust piesă jucată vreodată în România. Continuarea acestor demersuri parlamentare, în acest mod abuziv, nu face decât să radicalizeze mişcările de protest din societate. (...) Ce-i veţi spune unei persoane apropiate atunci când va fi victima unei infracţiuni care nu va putea fi dovedită? Că trebuia scăpat Dragnea şi Tăriceanu şi «asta-i viaţa»?”, mai spune Orban.

Liberalul îi cere premierului să nu le ia românilor dreptul la Justiţie şi să nu aşeze agresorii deasupra victimelor. „Nu afectaţi drepturile şi libertăţile majorităţii cetăţenilor pentru a oferi privilegii unei grupări de potentaţi. Nu aşezaţi agresorii deasupra victimelor. Nu-i aduceţi pe oameni în pragul disperării pentru a-şi face dreptate singuri”, spune Orban

„Nu staţi cu mâinile încrucişate în faţa căsăpirii legilor Justiţiei şi a legilor în domeniul penal, nu vă comportaţi ca o marionetă sforărită de grupul toxic Dragnea – Tăriceanu, nu acceptaţi postura de slugă care îşi ronţăie liniştită ciolanul primit, în vreme ce în faţa dumneavoastră se petrec aceste atrocităţi. Românii nu vor uita şi nu vor ierta un astfel de comportament”, a conchis liderul PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-19Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Dec 2017

dle Orban...greseala maxima..pentru ca "atrocitatile din justitie" sunt facute de grupurile mafiote din PSD care manevreaza voturile din parlament..Nu este premierul Tudose cel care le face,daca era Tudose vedeai imediat ordonante de urgenta de tip OUG 13........de ce naiba l-ai atacat pe Tudose aiurea // precum vezi Tudose are aceeasi situatie ingrata ca si cel de dinaintea lui Grindeanu chiar nu pricepi dle orban consumi munitia pe tinte false.....vinovatii sunt cei cu probleme penale..Tudose n-are niciun dosar de coruptie pana astazi.....deci mi se pare o mare greseala sa-l ataci pentru porcariile facute de altii
MEY CUCUVEA!
19 Dec 2017

Tu ții cu FAȚĂ BOȚITĂ? Dă-l în mă-sa! E din același aluat stricat! Doar se umflă-n pene ( securiste ) pe bază de drojdie (având la bază azot) până pocnește...de atâta mândrie și prostie!
@ CUCUVEAUA....
19 Dec 2017

TUDOSE nu e nici boc...nici ciolos ...!!! Iar SICA mandolină cred ca este iar beat .cine este el ...un NEICA nimeni si in perdant notoriu
CUCUVELEI...
20 Dec 2017

De cei enumerați de tine, NICI NU MAI VORBESC! CEAI DE CUCUTĂ! Dar nu mi-l scoate Alba ca Zăpada pe față boțită!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray