2019-10-17 11:42

ORBAN, în fața femeilor liberale: „Ar trebui să le dăm pesediștilor o mamă de bătaie la europarlamentare…”

 |  13:37
ORBAN, în fața femeilor liberale: „Ar trebui să le dăm pesediștilor o mamă de bătaie la europarlamentare…”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Şcoala de Vară a Femeilor Liberale de la Eforie Nord, că urmează cele mai importante alegeri pentru România de când a aderat la Uniunea Europeană – alegerile europarlamentare - iar PNL poate să câştige. Orban mai spune că PNL ar trebui să le "tragă o mamă de bătaie" social-democraţilor şi să le scoată politica din cap.

“Intrăm în doi ani foarte importanţi pentru România şi pentru PNL. Doi ani care vor da direcţia României. Primele alegeri sunt pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri de când a intrat România în UE. (…) Mobilizarea PNL pentru alegerile parlamentare este fundamentală. Vă spun că am încredere în capacitatea noastră de a bate PSD. Să nu aveţi niciun fel de îndoială, de neîncredere”, a spus Ludovic Orban, potrivit News.ro.

De asemenea, acesta a afirmat că “s-a sădit un sentiment atotputernicire al PSD”, dar acest lucru este fals, iar liberalii “ar trebui să le dea o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap”.

“Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certaţi cu legea, certaţi cu bunul-simţ, certaţi cu competenţa, mai nou văd că ăştia pe care îi trimit în funcţii sunt certaţi cu limba română. Nu înţeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăştia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap. Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de câştiga”, a mai spus Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-08Parerea ta...

ANONIM
08 Sep 2018

" de ce nu putem ....."" întrebare a la SICĂ...PTR CA SUNTETI PROSTI ....SI NUMAI STATUTUL DE SLUGA va caracterizează....SICTIR SI MUY BIEN javrelor...va bucurați pe lângă STERP....doar doar apucați ceva ...puteti apuca doar dacă ALUPIGUS bai SICĂ
@ANONIM BOLSEVIC
08 Sep 2018

Slugoi al mafiei psd sa stii ca Petrom a fost vandut austriecilor de puscariasul adrian nastase de la psd. Resursele din Marea Neagra au fost arvunite de penalul tariceanu inainte ca Bogdan Aurescu sa castige procesul Romaniei cu Ucraina. Tu slujesti pe doi arginti pe acesti doi TRADATORI DE NEAM SI TARA bosorog anti-semit si analfabet.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Becalizarea liberalilor Partidul Național Liberal a devenit, de câțiva ani, asemenea unui cazinou unde cei care au bani s-au așezat la masă de joc, iar cei cu viziune şi gândire liberală au chibițat o vremea pe lângă crupieri și au părăsit resemnați locul
02 Iul 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray