2020-08-04 23:11

Orban ÎNDEAMNĂ românii: ”Aveți glontele de argint cu care puteți răpune dracii roşii”

 |  19:38
Orban ÎNDEAMNĂ românii: ”Aveți glontele de argint cu care puteți răpune dracii roşii”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac, cu ocazia unui miting la Suceava, la adresa PSD pe care l-a numit un adversar ce îşi bate joc de demnitarea românilor şi care foloseşte orice poate pentru a păstra puterea.

"Aşa cum astăzi am înfruntat frigul, ploaia, să fim la fel de determinaţi să înfruntăm un adversar pervers, un adversar care nu respectă nicio regulă, care calcă în fiecare zi demnitatea fiecărui român, să ne luptăm cu un adversar care este capabil de orice să nu piardă puterea. Să le spunem românilor că adevărata putere este în mâna fiecăruia, că au glontele de argint cu care pot răpune dracii roşii care îşi bat joc de România. Glontele de argint este ştampila de vot care să fie pusă pe săgeată PNL"

Liderii PNL au fost prezenţi marţi la Suceava în cadrul unui miting de prezentare a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

DISPARI, EXPIRATULE!
07 Mai 2019

PUI DE SECURIST BEȚIV! SYCTIRRRR!!!!
AI UITAT
07 Mai 2019

CÂND AȚI FOST CĂSĂTORIȚI? VĂ PLĂCEA....PE CERTIFICATUL VOSTRU, USL SCRIA....SYCTIRRRR!
CIUMA ROSIE PORCINA
07 Mai 2019

Gunoaiele mafiei psd au uitat de USL cand erau logoditi cu cacarau. Ei au memoria scurta , cand era plagiatorul premierul lor il lingeau in kur acum il injura. Cand androneasca s-a luat de borfasul draknea o injurau in cor chiar aici pe '' Puterea, '' Dupa ce a ajuns iar ministru o pupa in kur. iATA '' DUBLU STANDARD'' MAI GUNOAIE BOLSEVICE, PROASTE SI ANALFABETE. HUUUUU.....PSD-ALDE - HOMO-SAPIENS
PăI TOCMAI D-AIA
07 Mai 2019

nu trebuie crezuți NICIUNUL! TALERE CU MAI MULTE FEȚE! Unde-i contradicția? Se înjură LA VEDERE, dar se pupă în ascuns...așa a fost mereu!
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
07 Mai 2019

Oamenii nu sunt deloc prosti....au strigat de multe ori la mitinguri "PSD si PDL aceeasi mizerie"......:"PSD CIUMA ROSIE"......In loc de gloante de argint ar trebui astupate gaurile de sobolan pe unde CIUMA ROSIE se plimba de la un partid la altul Adica data o lege care sa anuleze mandatele celor care migreaza de la un partid la altul..precum sobolanii cu CIUMA ROSIE prin cotloane si gauri care migreaza de la un cuib de sobolani la altul Cei care migreaza sa fie exclusi definitiv din orice fel de functie publica,iar cei care se fac vinovati de furturi SA SE DUCA LA PUSCARIE...NICI UN FEL DE GRATIERE......sa votam DA la referendum..........sa votam DA la referendum..........sa votam DA la referendum......
MERGETI LA VOT
08 Mai 2019

Sa mergem toti la vot impotriva hoardei de. HOTI A MAFIEI psd-alde-udmr-minoritati. Votati. DA. LA REFERENDUMUL IMPOTRIVA HOTILOR DIN PSD-ALDE-UDMR.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz