2020-02-28 17:31

Orban IRONIZEAZĂ mitingul PSD: ”Eu n-am văzut decât în regimuri TOTALITARE”

 |  16:22
Orban IRONIZEAZĂ mitingul PSD: ”Eu n-am văzut decât în regimuri TOTALITARE”

Președintele PNL spune că mitingul anunțat de PSD pentru 9 iunie nu o va ajuta pe Viorica Dăncilă. În schimb, Ludovic Orban afirmă că nu vede motive pentru ca românii să participe la această manifestație, dând ca exemple înrăutățirea situației economice și acuzând minciunile din campania electorală.

„Eu n-am mai văzut mitinguri de susținere a unui partid de guvernământ decât în regimurile totalitare. În democrație nu-mi aduc aminte ca un partid de guvernământ să organizeze mitinguri de susținere pentru Guvern. Nu văd cine ar putea să vină. Funcționarii publici, cărora li s-a promis creșterea salariului cu 25 la sută și cărora li s-a majorat salariile cu maxim 4 la sută? Proprietarii de terenuri agricole, care au fost mințiți că vor avea zero impozit și care plătesc în continuare impozit? Acționarii la companii cărora li s-a promis zero impozit la dividente și nu numai că nu s-a redus, ci s-a adăugat și contribuția pentru asigurările de sănătate de 10%? Să vină pensionarii, cărora nu li s-a majorat punctul de pensie cu 8% la cât ar fi avut dreptul de la 1 ianuarie 2018? Angajații din mediul privat, cărora transferul contribuțiilor le-a afectat veniturile? Populația, căreia i-a scăzut puterea de cumpărare? Cei care au credite și cărora le-au crescut ratele ca urmare a creșterii ROBOR? Tot românii cărora le-a scăzut puterea de cumpărare ca urmare a creșterii inflației de la 0,2% la 5,2%?”, a spus Ludovic Orban, într-o intervenție telefonică la Digi24.

„Mă cam îndoiesc că oamenii ar avea motive să vină la un miting de susținere a guvernului PSD-ALDE”, a adăugat liderul PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-28Parerea ta...

LEVST.
28 Mai 2018

cam are dreptate orban, chestia asta cu mitinguri " de sustinere" miroase si a frica, guvernul pare ca vrea sa-si administreze o doza de incredere, pe care -in adanc- stie ca a cam pierdut-o ...Insa participant se vor gasi, dar nu inseamna si o rezolvare -chiar minimala- a situatiei din Romania...Nu mitingurile -si nici protestele- vor creste nivelul de trai al romanilor ci munca eficienta, care nu are sens si nici NU se poate face,cu un parlament fantastic de mare, cu salarii si pensii fantastic de mari(chiar daca pentru doar cateva mii de indivizi, care sunt parlamentarii, fostii, si "oamenii" lor), institutii fara sens platitte regeste, chiar caste intregi, platite fara sens, etc., etc. si nu se poate face cu o clasa politico-administrative fantastic de mare si fantastic de corupta...
ANONIM
28 Mai 2018

Bou este acest SICĂ mandolina.....dar mitingul facut de BABUINA turcan ptr ciolos ce dracu a fost ....acum a devenit si SICĂ fără ținere de minte
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine