2019-10-23 15:57

Orban, MESAJ DUR pentru Tăriceanu: ”Atât vă duce mintea”

 |  23:34
Orban, MESAJ DUR pentru Tăriceanu: ”Atât vă duce mintea”

Liderul PNL, Ludovic Orban, îl atacă pe fostul președinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, care a spus că alegătorii lui Klaus Iohannis “vor sânge pe pereţi, pentru că atât îi duce mintea”.

În opinia lui Orban, aceste cuvinte sunt o jignire adusă celor peste şase milioane de votanţi ai preşedintelui.

“6.288.769 de români au votat în turul al doilea cu Klaus Johannis. Cu ei va războiţi, domnule, pardon, tovarăşe Tăriceanu. Pe ei îi jigniţi prin afirmaţiile stupide şi pline de invidie şi ranchiună care va scăpa pe gură, precum otravă din gură şarpelui. Printre ei se află şi peste 150.000 dintre cei 508.572 de votanţi ai dumneavoastră din primul tur, care nu v-au ascultat îndemnurile disperate de a vota candidatul PSD în turul al doilea, ci l-au preferat pe Klaus Johannis. Şi pe aceştia îi dispreţuiţi şi îi jigniţi”, a scris Ludovic Orban, luni, pe contul său de Facebook, potrivit News.ro.

Orban îi mai transmite liderului ALDE că niciun politician care se ceartă cu votanţii nu face mulţi “purici”.

“Niciun om politic care se ceartă cu electoratul nu face mulţi purici. Dar, la cât vă pasă de oameni, inclusiv de oamenii care v-au susţinut, nu-i de mirare că vă permiteţi să jigniţi pe oricine, pentru simplul fapt că şi-a exprimat o opţiune. Nu pot decât să va transmit, în numele multora dintre cei pe care i-aţi jignit, că aveţi o singură scuză: “ATÂT VĂ DUCE MINTEA!”. Şi, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, adaugă liderul PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

ANONYMOUS
01 Mai 2018

Taci din gura matrafoxatule cred ca ai ceva alcohol la bord ca numai atunci iti vine graiul in rest esti mut.
ANONIM
02 Mai 2018

asa ati fost invatati de catre sas Nesimtiti si rai Javre nebune psihopate!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray