2020-03-28 11:45

Orban o atacă pe Firea: Cel mai prost primar. Firea: a fost viceprimarul Capitalei Orban şi nu a făcut nimic

 |  12:46
Orban o atacă pe Firea: Cel mai prost primar. Firea: a fost viceprimarul Capitalei Orban şi nu a făcut nimic

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat-o dur, duminică, pe Gabriela Firea, despre care a spus că este preocupată „de pomeni”, că a avut un mandat „execrabil” şi că este un primar „prost”. „Firea e preocupată de pomeni, imaginându-şi că toţi bucureştenii chiar sunt cetăţeni de mâna a şaptea, chilipirgii şi pleşcari şi pomanagii”, a susţinut preşedintele PNL

„Eu nu am crezut că se poate un primar mai prost decât Oprescu. Din păcate, Firea a demonstrat că e şi mai proastă decât Oprescu ca şi primar. Ea ca speaker, ca subretă, ca om de comunicare, sigur că încă îi mai păcăleşte pe oameni. Culmea e că Firea este liderul PSD cu cea mai mare cotă de încredere, dar ea are încredere mai mare în afara Bucureştiului, decât în Bucureşti. Cei care resimt pe pielea lor ce înseamnă administrarea Bucureştiului încep să-şi piardă din ce în ce mai mult încrederea”, a afirmat Ludovic Orban, duminică după-amiază, la reuniunea Comitetului de Coordonare al filialei Sector 2 a PNL.

Orban a criticat modul în care funcţionează sistemul de energie termică al Capitalei şi a spus că „s-au pompat miliarde de euro”, premierul afirmând că „cetăţeanul plăteşte ceva ce este risipit în proporţie de 80%” întrucât agentul termic se duce în pământ sau în aer.

Gabriela Firea a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că premierul Ludovic Orban a lansat un adevărat război împotriva ei, acuzându-l că are tot felul de întâlniri ”mai mult sau mai puțin ortodoxe” cu persoane cărora le transmite să atace primarul general al Capitalei, în schimbul unor ”funcții înalte”.

”Orban are un singur obiectiv. Nu acela de a face ceva bun pentru țară, pentru romani. Ci de a schimba primarul general al Capitalei. Eu știu aceste lucruri. Imi spun prieteni, cunoscuți că domnul Orban a lansat jihadul împotriva mea și le-a spus absolut tuturor că dacă vor să se remarce, să obțină funcții înalte, trebuie să mă atace pe mine. Se întâlnește cu tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin oficiale și ortodoxe aceste întâlniri, spunând că în sondaje arată ca eunu pot să fiu schimbate decât dacă mi se vor face dosare”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE






PUBLICITATE


Conferinta-Business



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine