2020-02-22 09:39

Orban o ia peste picior pe Dăncilă, după ce a vorbit despre SUSPENDAREA PREŞEDINTELUI: "Se ţine de glume!"

 |  20:13
Orban o ia peste picior pe Dăncilă, după ce a vorbit despre SUSPENDAREA PREŞEDINTELUI: "Se ţine de glume!"

Ludovic Orban cataloghează drept „hilară” ipoteza suspendării din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis şi spune că premierul demis, Viorica Dăncilă, „se ţine de glume când vorbeşte despre acest subiect.

„Acuma preşedintele României este într-o vizită de stat în Japonia pentru că era absolut necesară restabilirea încrederii în relaţiile cu Japonia datorită gafei monumentale care a fost făcută de PSD. Vă aduceţi aminte, premierul nipon care nu a avut interlocutori la Guvern, în condiţiile în care era o vizită extrem de importantă, în care erau de abordat aspecte foarte de importante, inclusiv în domeniul economic în cadrul parteneriatului strategid dintre Japonia şi România. Preşedintele se ocupă de lucruri serioase, văd că Vasilica Viorica Dăncilă se ţine de glume”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, într-o conferină de presă, potrivit News.ro.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, duminică seară, la Antena 3, că avem un preşedinte care nu ţine cont de legea fundamentală, care a încălcat Constituţia.

Întrebată de ce nu este suspendat preşedintele, în contextul în care încalcă Constituţia, Dăncilă a replicat: "Să ştiţi că o să luăm în calcul şi acest lucru (...) Avem acest instrument, o să discut cu colegii mei, luăm în calcul şi suspendarea preşedintelui pentru că atâta timp cât ceri fiecărui cetăţean să respecte Constituţia, nu poate ca cel care trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi să încalce legea fundamentală".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-21Parerea ta...

BORFAș
21 Oct 2019

La fel ca tine cand zici ca psd va boicoteaza....dar sterpul natiunii nu face boicot la guvernul in functie ( încă hahaha)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine