2020-04-10 07:04

Orban: OUG-urile adoptate rezolvă problemele României

 |  12:00
Orban: OUG-urile adoptate rezolvă problemele României

Premierul Ludovic Orban a declarat că ordonanțele de urgență adoptate problemele românilor, menţionând că emiterea acestora a fost făcută în deplină transparenţă.

Orban a fost întrebat, miercuri, dacă se justifica procedura de urgenţă pentru atât de multe acte normative, spunându-i-se că şi PSD a criticat Guvernul pentru numărul mare de ordonanţe de urgenţă.

 "Românii nu aşteaptă de la Parlamentul dominat de PSD nimic, în schimb aşteaptă de la Guvernul pe care îl conduc să rezolvăm problemele României, să rezolvăm problemele pe care le au. O să discutăm în detaliu acest subiect cu obiectul de reglementare al ordonanţelor şi de ce a fost necesară să emitem aceste ordonanţe de urgenţă. Emiterea acestor ordonanţe de urgenţă s-a făcut în deplină transparenţă şi nu au fost ordonanţe de urgenţă care să îi scape pe puşcăriabilii din PSD, ci sunt ordonanţe de urgenţă care rezolvă problemele României şi ale românilor”, a spus Orban. 

 El a mai spus că după moţiune conducerea PNL se va întruni şi va lua deciziile care se impun. 

 "După moţiune, în funcţie de rezultat, vom convoca conducerea PNL şi vom lua toate deciziile care se impun. (...) Suntem pregătiţi de orice variantă”, a menţionat Orban.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine