2020-07-07 14:24

Orban pornește RĂZBOIUL împotriva lui Ponta: ”Ce naște din pisică, șoareci mănâncă!”

 |  23:24
Orban pornește RĂZBOIUL împotriva lui Ponta: ”Ce naște din pisică, șoareci mănâncă!”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, l-a acuzat pe preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, că nu a înţeles nimic din rezultatele alegerilor europarlamentare de duminică.

Nemulţumit de sprijinul pe care Pro România l-a dat social-democraţilor pentru desemnarea noului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, Orban a spus că "ce naşte din pisică şoareci mănâncă".

"Ce naşte din pisică şoareci mănâncă. De fapt, Ponta are un PSD mai mic, care va reveni la PSD şi care oricând este dispus să facă înţelegeri cu PSD. Să-l susţii pe candidatul PSD (n.r.- pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor) arată că nu au înţeles nimic. Totuşi au trecut pragul, aşa greu, au luat aproape 7%. Domnule, oamenii care i-au votat i-au votat nu pentru că iubesc PSD şi pentru că vor ca Ponta să sprijine PSD în Parlament. I-au votat cu speranţa că ăştia vor fi alături de noi să îi dăm jos pe PSD-işti", a afirmat Orban, conform Agerpres.

Liderul liberal spune că Ponta a susţinut candidatul social-democrat la preşedinţia Camerei Deputaţilor în schimbul acceptării de către PSD a constituirii unui grup parlamentar al Pro România.

Orban a adăugat însă că speră ca partidul lui Ponta să susţină moţiunea de cenzură pe care PNL o va iniţia. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29

In legatura cu acest articol...

Ministrul Meleșcanu, noi IRONII către președintele Iohannis: ”Nici IMEDIAT, nici mai târziu!”

SURSE: Premierul Dăncilă i-a cerut DEMISIA ministrului Teodor Meleșcanu

Ministrul Carmen Dan nu PLEACĂ din funcție: ”Iohannis nu mă INTIMIDEAZĂ, are o idee fixă!”
Parerea ta...

NEGRO
30 Mai 2019

Probabil si la PNL vulnerabilitaatea consta tocmai in personalitatea (mai ales in lipsa ei) a domnului Orban. Dumnealui trebuia sa negocieze dinainte cu Pro Romania, cu UDMR (dar nu in stilul PSD, punand la mezat Romania)si cu celelalte partide. Sa vina cu un proiect viabil despre Romania cu care sa-i atraga pe ceilalti. Zbieretele domniei sale fara noima si fara oprire la adresa tuturor vor continua sa dauneze partidului si opozitiei in general. PSD nu va ceda puterea de bunavoie. Naravul lor nu are lecuire. S-au repliat un pic, dar vor reveni in forta cu aceleasi populisme ieftine dar platite scump de generatiileviitoare: imprumuturi fara noima la dobanzi incalculabile pomeni catre paturile parazitare ale societatii, si oligarhii isi vor continua jafurile. Domnul Sica Mandolica trebuie sa-si armonizeze chitara si vocea in consesns cu ceilalti spre un scop nobil: salvarea Romanieie. Daca nu va continua sa culeaga esecuri, ca pana acum si opozitia va ramane cu urletele lui animalice, dar pretins patriotice.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mai 2019

Nu ar fi votat niciodat Ponta ca sa cada guvernul PSD daca nu primea el postul de premier..cam asa ar fi realitatea//Ponta s-a si exprimat de multe ori pe tema asta ca sa nu existe dubii.Evident ca actualul guvern e o nenorocire dar ca sa-l faci sa plece ai nevoie de sustinere si de la UDMR si de la partidul lui Ponta
OVIDIU
30 Mai 2019

Sica ar trebui să-si facă curat in partid, deoarece toată conducerea este poluată de foștii PDL-isti. Trebuie să fi orb sau inconștient să o propui pe Țurcan la o funcție de conducere după ce a tot făcut În favoarea vestitului marinar.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz