2019-10-23 13:22

Orban, precizări despre Cioloș: ”Nu cred ca va CANDIDA. Sper că va îl va SUSȚINE pe Iohannis”

 |  21:18
Orban, precizări despre Cioloș: ”Nu cred ca va CANDIDA. Sper că va îl va SUSȚINE pe Iohannis”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, la Digi24, că nu crede că Dacian Cioloș va candida la prezidențiale, având în vedere măsurătorile din sondaje. Orban a mai spus că speră ca fostul premier să-l susțină pe Klaus Iohannis în cursa prezidențială la al doilea mandat, președintele fiind cel care l-a propus în 2015 la sefia guvernului.

Orban a făcut aceste declarații comentând rezultatele unui sondaj IMAS, realilzat la comanda Europa FM, potrivit căruia Klaus Iohannis ar obține 34,9% din voturi în cazul alegerilor prezidențiale, iar Dacian Cioloș s-a clasa pe locul patru, cu 9,2% din voturi. (Vezi aici sondajul integral)

”Ar fi fost bine să-l avem în PNL, în mare parte a beneficiat de susținere din partea noastră. Dar a luat altă decizie. Dupa părerea mea nu cred că a fost foarte utilă pentru perspectiva alegerilor constituirea unui alt partid politic, dar e decizia sa”, a declarat Ludovic Orban. El a mai spus că a resimțit ”ca pe o nedreptate” decizia lui Dacian Cioloș de a-și face alt partid.

”Uneori a avut niște comentarii nu tocmai fair play față de PNL. Nu e fair play față de un partid care te-a sprijinit să spui lucruri care de multe ori sunt neadevărate. Dar nu vom intra într-un conflict politic. Oricine se opune PSD va fi un potențial partener pentru noi”, a mai spus liderul liberalilor.

Orban susține că PNL are acum înn sondaje între 26 și 28 la suta, cifră raportată la numărul celor are declară că vin la vot, nu la totalul alegătorilor. ”PSD e într-o prăbușire clară, trendul este descendent. În ianuarie 2017, PSD avea 54, 55 la sută. PNL avea 16-17 la suta. Azi suntem aproape la egalitate. Din acest motiv nu mai fac alegeri parțiale, sunt zeci de localități fără primari”, a mai declarat liderul PNL la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-07Parerea ta...

ANONIM
08 Ian 2019

Esti prost de puti bai SICA mamaliga De ce l ar sustine pe bombalaul sas ?Esti cu capul ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray