2019-09-18 13:13

Orban PREVEDE sfârșitul lui Dragnea: ”Până și Dăncilă nu e SLUGA perfectă”

 |  23:32
Orban PREVEDE sfârșitul lui Dragnea: ”Până și Dăncilă nu e SLUGA perfectă”

Președintele PNL, Ludovic Orban consideră că se apropie sfârșitul politic al liderului PSD, Liviu Dragnea și aduce ca argument lipsa de subordonare din ultima perioadă chiar a premierului Viorica Dăncilă.

”Poporul pe 26 mai vine la vot. Dacă ei merg pe principiul că ascultă de stăpân, în momentul în care nu mai e stăpân nu mai ascultă de el. Cine o să mai fie Dragnea peste trei luni, peste șase luni? Dacă până și Dăncilă dă anumite semnale că nu e chiar sluga perfectă și că își permite anumite mici libertăți, dacă până și Dăncilă iese din lesa lui Dragnea...”, a spus la B1TV Ludovic Orban.

El a mai spus că nimănui nu îi place să i se dea ordine, ”să fie tratat ca slugă”.

”Mai devreme sau mai târziu stilul ăsta de comportament a lui Dragnea o să îndepărteze oamenii din jurul lui”, a adăugat președintele PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray