2020-01-20 19:23

Orban, REACȚIE după condamnarea lui Dragnea: ”E inevitabilă DEMISIA”

 |  00:19
Orban, REACȚIE după condamnarea lui Dragnea: ”E inevitabilă DEMISIA”

Președintele PNL, Ludovic Orban reacționează după condamnarea în primă instanță a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Orban consideră că Dragnea trebuie să demisioneze de la Parlament pentru a nu afecta imaginea și funcționarea Camerei Deputaților.

”Dandu se o victima a regimului Basescu pt condamnarea din dosarul referendumul, condamnarea in dosarul asta e diferita si e pt niste fapte care reflecta in mare masura atitudinea lui Dragnea fata de banul public si cetateni.

E inevitabila demisia lui Dragnea din fct de presedinte al Camerei Deputatilor. Functia asta e una importanta, a 3 a in statul roman, detinerea fct a unei persoane condamnate e prejudiciu de imagine pt Romania si va afecta functionarea uneia dintre camerele parlamentului fiind institutie fundamentala pr democratie.

Daca nu intelege ca e esential, nu stiu ce trebuie sa se mai itnample ca sa inteleaga ca trebuie sa faca pas in spate, va  afecta si mai rau democratia si mentinerea unui sistem de putere personal care risca sa sufoce Romania si sa subordoneze institutiile statului roman.

E in prima instanta, nu ma grabesc, credeam ca Dragnea e un rau pt Romania de multa vreme. De data asta a aparut o hotarare judecatoreasca intr un dosar unde e limpede” a declarat Ludovic Orban la RomaniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray