2019-08-19 05:46

Orban: ”REMANIEREA e o ȘPAGĂ. Să se înceapă cu Viorica Dăncilă”

 |  17:17
Orban: ”REMANIEREA e o ȘPAGĂ. Să se înceapă cu Viorica Dăncilă”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că remanierea guvernamentală anunţată este "o şpagă" dată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, celor care i-au salvat scaunul de şef al social-democraţilor.

"Din punctul nostru de vedere, această remaniere guvernamentală nu este altceva decât un mod prin care Liviu Dragnea dă şpagă către baronii care i-au salvat scaunul de preşedinte, oferindu-le nişte poziţii de miniştri şi îi pedepseşte pe baronii care s-au răsculat împotriva lui", a afirmat Orban, la finalul şedinţei BEx al PNL.În opinia acestuia, remanierea ar trebui să înceapă cu premierul Viorica Dăncilă."Din punctul de vedere al PNL, remanierea trebuie să înceapă cu premierul Viorica Dăncilă, care este cea mai nepotrivită persoană să conducă un Guvern. De asemenea, considerăm că doamna Dăncilă, care zice că face evaluarea miniştrilor, nu are capacitatea nici măcar să se autoevalueze pe ea, dar să-i evalueze pe alţi miniştri. Ca atare, considerăm că această remaniere nu va aduce nimic bun în guvernarea României, că în continuare România nu are Guvern, că nu există altceva decât slugi ale baronilor PSD care răspund la comenzile lui Liviu Dragnea şi care nu guvernează pentru români şi nu fac altceva decât să transpună directivele date de Liviu Dragnea", a arătat Orban, citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-29

In legatura cu acest articol...

PNL face pregătiri pentru MOȚIUNEA de cenzură
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Oct 2018

pai bine mister Orban....cum mama dracului vrei s-o dai jos pe Dancila daca nu ai majoritate? faceti o alianta de paride ca nu aveti cum altfel
ANONIM
29 Oct 2018

Bai sica betivu ,dar faptul ca un procuror vine cu dosarul la sas si in el pune o hotarare de ichidere a unui dosar penal al sasului ca in schimb sa fie pus procuror sef cum se chiama ?
HM....
29 Oct 2018

Ceea ce vezi în zilele noastre, de la nivel micro, până la nivel macro...stai și te crucești! Dacă voi credeți că cei care au făcut LAMBADA prin politică cu creierii noștri au fost puși la mișto, NU intenționat de către maleficii din spatele lor care-i manipulează, iar prin ei, inclusiv pe noi...vă înșelați! Dacă credeți că lumea e împărțită între unii, care-s buni, și alții răi - iarăși vă înșelați! Lumea e condusă de clone, de hibrizi, de demonizați care au acaparat lumea și o demonizează prin legi inumane, în numele multi-culturismului. Sunt băgați atât oameni ”politici”, șefi de stat/e, jurnaliști sau vedete (de orice fel...) tocmai pentru a ne prinde mai bine în Matrix! Unii au încercat să ne/vă facă să vedeți...dar vrea lumea să vadă și să se trezească?
EXTREM DE MULT!
29 Oct 2018

Mult mai mult decât vă puteți imagina ! -Ați decis să rupeți tăcerea, urmând exemplul serviciilor similare, din celelalte țări ale lumii: SUA, Franța, Mare Britanie, Rusia, Suedia, Brazilia și altele...au deconspirat dosarele secrete cu privire la fenomenele OZN. Ce v-a convins să faceți acest lucru? -Nu este întâmplător că aceste declasificări, VIN într-un moment în care numărul fenomenelor OZN a crescut de câteva zeci sau sute de ori, față de deceniile trecute. CEVA important este pe care să se întâmple! Evident, există presiuni foarte puternice ca astfel de lucruri să nu fie cunoscute... Considerăm însă, ca oamenii trebuie să știe adevărul. -Și cum veți face acest lucru? -Încercăm de câteva vreme, să dăm publicității cele mai importante dosare ale noastre. Există o întreagă istorie paralelă față de cea oficială. Ne-am lovit de multe refuzuri, chiar am fost amenințați uneori! Un grup foarte bine informat încearcă să ascundă adevărul. Din fericire, există o publicație destinată celor din eșalonul 2, cei care nu sunt implicați direct în activitate, care vor prelua o parte a dosarelor noastre. Din motive lesne de înțeles, nu le pot face public numele.
-ÎNțELEG...
29 Oct 2018

spuneați că un eveniment important este pe cale să se întâmple. Despre ce este vorba? -Suntem convinși că extratereștrii, NU SE VOR MAI ASCUNDE DE PRIVIRILE OAMENILOR ȘI CĂ VOR APĂREA ÎN FAȚA LOR, CÂT DE CURÂND...atunci, întreaga noastră istorie va trebui rescrisă. Ceea ce nu știm însă sigur...este adevărata natură a intențiilor acestor entități. Nu știm dacă acestea vor fi pașnice sau agresive. Important este ca noi să fim pregătiți pentru orice situație. -Cât de expuși suntem în fața unei posibile amenințări? -Probabil că o să vă mire această informație. Dar, nu suntem chiar niște ne-ajutorați în fața lor....de ani de zile, SERVICIILE SECRETE INTERNAȚIONALE SUNT PREGĂTITE PENTRU ORICE SITUAȚIE POSIBILĂ. A existat și există încă, un schimb curent de informații și de tehnologie, utile. Dacă oamenii nu ar fi fost atât de rezistenți, cu siguranță cu nu ar mai fi fost AICI , de foarte multă vreme. -Să revenim la situația din România. Spuneați că au existat enorm de multe fenomene OZN.
-CAZUL BÂLEA
29 Oct 2018

din anul 1978 a făcut vâlvă în toată lumea. Ce s-a întâmplat atunci? -Da, este un caz care a atras atenția mass-mediei din toată lumea asupra României. A fost vorba de un grup de 20 de soldați, încartiruit într-o fostă cabană din apropierea Lacului Bâlea, din Făgăraș. Un sergent a fost atacat atunci de o entitate extraterestră. Grupul, s-a baricadat într-o cameră a cabanei însă entitatea a încercat să deschidă ușa, apoi obloanele de la fereastră. Sergentul care-a fost atacat, nu și-a mai amintit nimic. Există în schimb, mai mulți martori oculari care au relatat firul evenimentelor, și care au văzut absolut tot ceea ce s-a întâmplat. Oamenii ăia au tras o sperietură groaznică. Este singurul caz din țara noastră în care este vorba despre un atac asupra unui om. În schimb, avem relatări similare care vin din Italia și din Franța. -Care este cea mai veche mențiune a unui posibil caz Ozn în țara dvs?
-POATE N-O Să Vă VINă
29 Oct 2018

să credeți, dar cea mai mare mențiune vine tocmai din anul 1595; acesta apare atât în cronicile locale, cât și în cele italiene. Oamenii au văzut un fenomen neobișnuit – o cometă care a apărut în cer, în mijlocul zilei și care a stat nemișcată cam două ore. Astăzi, am știi sigur despre ce e vorba...dar atunci oamenii nu înțelegeau ceea ce se întâmplă de fapt în jurul lor. Dintotdeauna, au fost aici cu mult înainte de apariția oamenilor. V-AM SPUS – EI NU AU VRUT DECÂT ANUMITE RESURSE DE-AICI. -Ne- a influențat istoria în vreun fel? -Este cert că au fost văzuți din cele mai vechi timpuri. Dacă au intervenit în evenimente istorice majore schimbând evoluția cursului evenimentelor, e greu de spus. Cu siguranță însă, că le-au observat! Columb – spre exemplu – a întâlnit OZN-uri în primul său drum spre America. Ce altceva puteau să fie acele lumini uriașe și mobile de pe cer, pe care le-a văzut în apropiere de Cuba? Dacă ne referim în schimb la perioada modernă, DA! Putem spune că ne-au influențat. Vă reamintesc de ceea ce spuneam mai devreme...și anume – explozia tehnologică din ultima vreme! -Vorbeați despre de-secretizarea informațiilor pe care le dețineți. Ce ne puteți spune în legătură cu aceasta?
-VOM FACE PUBLICE
29 Oct 2018

cele mai importante dosare pe care le deținem. Practic, un ÎNTREG ISTORIC DIN TOATĂ LUMEA, NU NUMAI DE LA NOI DIN ȚARĂ. Oamenii sunt datori să știe ce întâmplă lângă ei... -Credeți? -Evident! -Și, când va avea loc această desecretizare de care pomeniți? -În luna noiembrie a acestui an. (interviul a fost luat pe 24 august 2015). În acea lună, o publicația importantă din țara noastră, va prelua informațiile. Cum spuneam, nu-i pot divulga numele. Vrem să fim siguri că astfel de evenimente ajung la oameni, și că nu li se vor pune bețe-n roate. Vom anunța cel mai târziu, pe 15 noiembrie, pe pagina webb de care am vorbit deja: dosareleozn.wordpress.com/ -Nu vă temeți că se vor face presiuni asupra Dvs? -S-au făcut și se fac deja....DAR, am mai spus-o...oamenii sunt datori să știe adevărul!”
NAVE EXTRATERESTRE,
29 Oct 2018

izbindu-se în mod intenționat de Soare? Este o teorie incredibilă. Dar de ce ar face asta? Conform lui Nassim, răspunsul se află în evidențele astronomice ale vechilor egipteni. Când m-am uitat la toate datele de pe glob, la toate aceste civilizații, toate vorbesc despre Zeii Soarelui. Când te uiți la acele texte și la felul în care sunt descriși, ei vorbesc despre Zeii Soarelui folosind Soarele ca o poartă stelară. Dacă ai face parte dintr-o civilizație avansată, și aici vorbesc despre o civilizație foarte avansată, ai putea intra și apoi ieși în oricare colț la Universului. Este Soarele nostru o parte dintr-o autostradă intergalactică, fiind folosită de trafic extraterestru? Sunt ei responsabili pentru tulburarea ciclurilor naturale (ale Soarelui) și amenințarea Pământului? Până acum, am văzut niște lucruri destul de ciudate, dar acesta este ciudat sau explicat? Lăsați-mă să văd dacă am înțeles: Oamenii de Știință NASA spun că ciclurile solare se comportă ciudat și asta ar putea cauza o gigantică flacără solară ucigașă care să se îndrepte spre Pământ, nu? Dar Nassim crede că ar putea fi și altceva cauza acestor flăcări solare. Extratereștrii în nave spațiale de mărimea Terrei. Teorira lui Nasiim pare nebună, sau nu? ”
CONCLUZIA MEA ESTE
29 Oct 2018

că ne conduc NEBUNII, SATANIZAȚII, iar lumea asistă impasibilă, spălată pe creier, re-educată !
”ALDOUS HUXLEY,
29 Oct 2018

în cartea sa intitulată ”DIN NOU ÎN GLORIOASA LUME NOUĂ!, citează un personaj numit Marele Inchizitor, dintr-o parabolă a lui Feodor Mihailovici Dostoievski, care spune: ”În cele din urmă, ei (oamenii) își vor depune libertatea la picioarele noastre (ale stăpânitorului) și ne vor spune: ”înrobiți-ne, dar hrăniți-ne”. Ziarul Citizen din Tucson, în numărul din 3 noiembrie, 1988, a publicat fotografia câtorva persoane care participaseră la un ”marș pentru alfabetizare”, demonstrând clar că măcar unii oameni din America cer acum guvernului să-i înrobească. Fotografia reprezenta un demonstrant care purta o pancartă cu inscripția: ”Unchiule Sam, vrem să ne sprijini”. Dl.Huxley ne-a oferit și o dată concretă, când ne putem așepta la producerea acestei schimbări. În cartea sa, scrisă în 1958, se spune așa: ”...secolul al XXI-lea (...) va fi Era Controlorilor Lumii (...). În continuare, el ne-a explicat de ce acești ”controlori” nu vor da greș: ”Vechii dictatori au căzut fiindcă nu le-au putut oferi niciodată supușilor destulă pâine și destule circuri, destule miracole și mistere. SUB O DICTATURĂ ȘTIINȚIFICĂ, învățământul va funcționa cu adevărat bine – cu rezultatul că, majoritatea femeilor și bărbaților vor ajunge să-și iubească servitutea și niciodată nu vor mai visa revoluții. Nu pare să existe niciun motiv întemeiat pentru care o dictatură complet științifică să fie răsturnată vreodată”.
UN OM CARE
29 Oct 2018

este posibil să-i fi oferit lumii DATA DE ÎNCEPUT A ACESTOR TRANSFORMĂRI preconizate, a fost ZBIGNIEW BRZEZINSKI, Consilier de Securitate Națională a Președintelui Jimmy Carter, în timpul celor patru ani ai administrației sale. BRZEZINSKI a scris, în cartea sa cu titlul ”ÎNTRE DOUĂ EPOCI”: ”Fie anul 1976, fie anul 1989 – aniversarea a două sute de ani de la proclamarea Constituției – ar putea servi ca DATĂ-ȚINTĂ convenabilă pentru apogeul unui dialog național despre relevanța aranjamentelor existente, despre activitatea procesului de reprezentare parlamentară și despre dezirabilitatea de a a imita diversele reforme europene de regionalizare și de a contura o structură administrativă mai aerodinamică.”
ANONIM
30 Oct 2018

Iar nu ti-ai luat medicamentele!
ANONIME...
30 Oct 2018

mi-a fost milă de tine și ți le-am pasat ție!
POSTACULE !
04 Noi 2018

Ai bazaconii in cap care nu ti dau pace si simti nevoia sa le scrii undeva Cumpara ti un caiet si scriele acolo si lasa ne in pace !
P(R)OSTACULE....ULTIM!
04 Noi 2018

Dacă nu-ți place ce vezi, cine te obligă să citești? Scrie-ți tu frustrările pe dictando și trimite-le la ziar, prin poștă, retardule!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray