2020-03-28 11:10

Orban s-a ÎNFURIAT pe Victor Ponta: ”O mojicie și o minciună nenorocită!”

 |  23:59
Orban s-a ÎNFURIAT pe Victor Ponta: ”O mojicie și o minciună nenorocită!”

Premierul demis al Guvernului, Ludovic Orban s-a enervat la adresa președintelui ProRomânia după schimbul de replici avut chiar în plenul Parlamentului la dezbaterea moțiunii de cenzură.

”Nu mă miră votul lui Ponta, într-un fel mă bucură, pentru că juca un rol care nu-l prindea, și-a pus o mască, dar el e după chipul și asemănarea PSD, acolo îi e locul” a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Liderul PNL îl pune la punct pe Victor Ponta după ce acesta l-a acuzat în plen că frecventează clinicile de dezalcoolizare.

”Asta arată nivelul de documentare a domnului Ponta și nivelul minciunii sale. Afirmația este o mojicie și o minciună nenorocită care nu are în spate nimic. Eu nu stau să mă dezvinovățesc. Dar să spună unde am fost, la ce clinică de dezalcoolizare am fost, dacă vrea să îl mai creadă cineva. Eu am refuzat să îi dau un răspuns pentru că nu merită” a precizant premierul demis Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

ANONYMOUS
06 Feb 2020

Sica mandolina ai cazut ca bolovanul de pe munte ! Ai vreme sa ii dai cu sordeala si cantarea !
GUVERN
06 Feb 2020

alegerile in doua tururi trebuiau rezolvate imediat dupa instalarea guvernului orban prin og.orban si bode au mentinut gruparea de crima organizata la cnair in loc sa desfiinteze aceasta haita.toate autostrazile blocate pe fata asta este realitatea.lucreaza cu aceeasi constructori mafioti protejati de javrele din cnair.bode a prelungit termene in mod iresponsabil.bode cel mai slab min al transporturilor face jocul mafiei cnair si al constructorilor.declaratii iresponsabile.predoiu este tudorel toader 2 dar mai subtil.o cartita a psd si a infractorilor in guvernul orban.catu plangacios si enervant .sa spuna catu da unde da pensii speciale de 2 mld de euro.in loc sa spuna clar ca aplica legea pensiilor au batut campii.mesaje negative transmise oamenilor .blat cu psd privind alegerea in doua tururi si alegerea presedintilor consiliilor judeteni.nu au spus clar cum rezolva problema ccr care a devenit pericol public.a promovat dubiosi si chiar infractori in functii publice.cni proiecte blocate gen stadioane,sali de sport.proiecte de centuri ale oraselor blocate .nu fac ce vor oamenii si tot amana lucruri.se plang tot timpul.nu vin cu solutii si proiecte clare.orban foarte slab ca prim ministru a facut tot jocul psd .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine