2019-08-20 14:59

ORBAN, sfat pentru premier: “Mai are timp să se retragă. Nu-şi dă seama în ce a intrat”

 |  16:08
ORBAN, sfat pentru premier: “Mai are timp să se retragă. Nu-şi dă seama în ce a intrat”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iaşi, că premierul desemnat Viorica Dăncilă mai are încă timp să renunţe la noua funcţie, înainte de votarea cabinetului în Parlament, adăugând că "ea probabil nu-şi dă seama în ce a intrat".

"Deja am hotărât că vom vota împotriva guvernului Dăncilă, considerând că doamna Dăncilă nu are nici o calitate care să o impună pentru această candidatură, singura calitate a acesteia fiind supunerea faţă de Dragnea şi dorinţa bolnavă a acestuia de a avea la Palatul Victoria o marionetă care să nu iasă din umbra lui. Doamna Dăncilă mai are timp să se retragă pentru că ea probabil nu-şi dă seama în ce a intrat", a declarat Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-24Parerea ta...

SICA CEL VITEAZ CA O
24 Ian 2018

Ai ce ai cu femeile MI SE PARE CA ESTI PE INVERS mai Sica puta mica
ANONIM
24 Ian 2018

Stii ca ii baga dracnea in draci sperma in alimente pan ajug toate sa gandeasca cu mintea lui si executa ce vor muschii lui...Asa ca n-or sa o lase aia micii
ANONIM
24 Ian 2018

Stiinta fiziognomiei arata ca nu este mic in izmene...iote ce nasoi are, atunci are si ...puta dp nas
AGRICULTORUL FERICIT
25 Ian 2018

Cam urate comentariile la adresa liberalului chitarist.Din pacate, meritate. Dl. Orban se remarca in ultimul timp prin tot felul de prostii. Ultima a fost cand s-a dus la Cotroceni la consultari sa spuna ca liberalii nu au condidat pentru PM. Ce spera PNL cu un astfel de lider?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray