2020-02-28 21:20

Orban SOMEAZĂ Guvernul Dăncilă: ”Să AMÂNE intrarea în vigoare a Legilor Justiției”

 |  19:47
Orban SOMEAZĂ Guvernul Dăncilă: ”Să AMÂNE intrarea în vigoare a Legilor Justiției”

PNL cere Guvernului să emită o Ordonanţă de Urgenţă prin care să amâne intrarea în vigoare a legilor justiţiei până la prezentarea concluziilor Comisiei de la Veneţia.

”Pnl face apel la coalitia majoritara sa se trezeasca in ceasul al doisprezecelea si sa inteleaga ca nu pot la nesfarsit sa sfideze UE, PE, CE prin atitudinea lor vadit impotriva principiilor care stau la baza valorilor europene, prin agresiunea permanenta impotriva justitiei, impotriva functionarii normale a statului de drept, prin agresiunea brutala a unei manifestatii pasnice a 100.000 de romani si sa inteleaga ca Romania este stat membru UE si ca, in aceasta calitate, guvernul si parlamentul tb sa actioneze in conformitate cu tratatele UE, a principiilor care stau la baza UE.

Somăm Guvernul sa amane intrarea in vigoare a Legile Justitiei, să emită un act normativ sub forma unei Ordonanţe de Urgenţă sau adoptarea altei metode pentru amânarea intrării în vigoare până la pronunţarea Comisiei de la Veneţia, astfel încât să putem să transpunem în legislaţia din România punctele de vedere ale Comisiei de la Veneţia. Suntem într-o situaţie în care fiecare român riscă să sufere din cauza unei atitudini anti-europene a unor lideri politici care nu mai ţin cont de nimic, care nu mai respectă nicio regulă, riscând să arunce România la periferia Europei” a declarat Ludovic Orban la Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

MAFIA PSD.
02 Oct 2018

Organizatia mafiota psd trebui scoasa de urgenta in afara legii conform constitutiei si legii partdelor politice. In Romania mafia psd reprezinta DOAR UN GRUP INFRACTIONAL CERTAT CU LEGEA. TOATE ACTIUNILE ACESTEI MAFII SUNT IMPTRIVA POPORULUI SI A ROMANIEI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine