2019-08-19 16:20

Orban: Sunt surprins de decizia UDMR. Sunt convins că în spate există probabil nişte negocieri

 |  16:03
Orban: Sunt surprins de decizia UDMR. Sunt convins că în spate există probabil nişte negocieri

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, s-a declarat surprins, miercuri, de hotărârea UDMR de a părăsi sala plenului Parlamentului în momentul votului la moţiunea de cenzură, afirmând că în spatele deciziei există ''probabil nişte negocieri''.

"După decizia UDMR, normal că situaţia (privind numărul voturilor - n.r.) este modificată. Sunt surprins de decizia UDMR, sunt convins că în spate există probabil nişte negocieri care se vor vedea cât de curând. (...) Am conştiinţa datoriei împlinite. PNL a făcut ceea ce trebuia, am depus moţiunea de cenzură într-un moment în care numai pentru parlamentarii puterii nu este clar că acest guvern trebuie să cadă şi că sistemul de putere Dragnea trebuie să se prăbuşească. În cazul în care moţiunea de cenzură nu va întruni numărul de voturi necesar, vom continua bătălia pe toate fronturile, cu toate armele pe care le avem la dispoziţie", a precizat liderul liberalilor, în urma unei întruniri a parlamentarilor PNL.

Ludovic Orban a spus că, în cazul în care moţiunea de cenzură nu va fi adoptată, până în toamnă numărul nemulţumiţilor din majoritatea parlamentară va creşte.

"Sentimentul meu este că funia se apropie de par, cum ar veni, şi că sfârşitul lui Dragnea este aproape. Chiar dacă la această moţiune nu se manifestă toţi nemulţumiţii din partidele majorităţii parlamentare, sunt convins că nemulţumirea va creşte şi de asemenea sunt convins că vor prinde mai mult curaj şi se vor manifesta în sesiunea parlamentară din toamnă (în favoarea unei noi moţiuni de cenzură - n.r.)", a adăugat el.

Liderul PNL a anunţat totodată că reprezentanţii Partidului Naţional Liberal le vor propune şi deputaţilor din majoritatea parlamentară să semneze cererea privind demiterea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru a-i vedea cum reacţionează.

"Nu ştiu dacă o să prindem deputaţi din majoritate, pentru că se pare că ordinul de zi pe unitate este să nu îi lase să voteze, să îi ţină departe de urnele de vot, pentru ca nu cumva unii dintre ei să pună bilele aşa cum trebuie", a declarat el.

Orban poartă miercuri o panglică tricoloră în piept şi are la el banderola USR cu mesajul #fărăpenali.

"L-am purtat, integritatea în funcţia publică este o chestiune esenţială pentru funcţionarea corectă a instituţiilor în România şi pentru asigurarea unei administraţii care să servească cetăţeanul", a spus el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-27Parerea ta...

NEGRO
28 Iun 2018

Se stie de 28 de ani ca UDMR nu face niciun pas fara sa santajeze Tara. Atunci cand prind la conducere gasti politice compromise precum cleptocratii mjoritari PSD-ALDE, capabile sa vanda Romania pe nimic numai sa-si scape oligarhii de puscarie, actioneaza in haita, pe muteste, la unison. Dupa gestul zombilor alesi din PSD-ALDE, care n-au avut dreptul sa-si depuna la urne votul pentru daramarea marionetelor lui Dragnea si s-au bucurat in sinea lor de aceasta sclavie de taratoare, neparticiparea la vot a UDMR e un semnal otravit. Liviu Dragnea le-a oferit ceva. Si ce urmaresc cu furie UDMR-istii? Sfasierea Tarii. Iar aceasta dorinta Dragnea le-o indeplinaste fara sa clipeasca. Romania este ultimul dintre interesele sale. Dandu-le-o ungurilor, cu banii din Brazilia poate trai foarte bine, la fel ca Mazare in negrul Madagascar, Alina Bica in tarile de limba spaniola, sau Ghita sarbo-croatul de circumstanta. Iar zombii PSD care mai raman, chiar fara calus in gura si chingile oligarhilor aciuati pe cine stie unde, sa se descurce. Cam asta este Tara si astia sunt pintecantropii care au ingenuncheat-o! Somnul natiunii naste monstrii!
ANONIM
28 Iun 2018

Concluzie.....acest papagal bețiv nu este bun de nimic...cum dracu sa negocieze un asa tantalau !!!! Sper ca pnl.isti adevărați sa arunce aceasta măsea stricată pusă în fruntea lor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray