2019-10-23 05:27

Orban SURPRINDE scena politică: ”Susținem alegerile anticipate”

 |  23:04
Orban SURPRINDE scena politică: ”Susținem alegerile anticipate”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri că liberalii susțin varianta alegerilor anticipate, punctând că PSD nu mai are legitimitate, în contextul în care programul de guvernare nu mai are nicio legătură cu cel prezentat în campania electorală.

"În măsura în care se poate, noi vom susține soluția anticipatelor. Există un principiu. Din punctul meu de vedere, partidul de guvernământ nu mai are nicio legitimitate de a guverna, programul de guvernare nu mai are nicio legătură cu programul de guvernare cu care s-au prezentat în campanie, adică minciunile gogonate cu care și-au obținut voturile, iar în momentul în care un partid nu guvernează așa cum a promis oamenilor în momentul în care le-a cerut voturile întoarcerea la popor este naturală. Dacă vom avea posibilitatea, vom susține toate demersurile necesare pentru a ajunge la anticipate", a afirmat Orban.

El a mai susținut că la ultima moțiune de cenzură parlamentarii puterii nu au fost lăsați să voteze, altfel moțiunea ar fi întrunit mai multe voturi.

Orban a mai susținut că actuala majoritate parlamentară a câștigat alegerile pe minciună, iar măsurile adoptate de aceasta au înrăutățit situația românilor.

"După cum au început, nu cred că vor rezista până la alegerile din 2020. (...) Convingerea mea este că nu vor ajunge la termen", a spus Orban despre actuala majoritate, într-un dialog pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-08Parerea ta...

GOGU
09 Dec 2017

Sică mandolină iar a băut sport medicinal ????
GOGU
09 Dec 2017

Sică mandolină iar a băut spirt medicinal ????
ANONIM
09 Dec 2017

PAPAGAL NESIMTIT .IAR DELIREZI? LA ASTA SUNTEZI VOI BUNI SA FACETI SCARBA SI DIHONOE INTRE ROMANI SI APOI SA TRAITI BINE PE SPINAREA LOR NU DEGEABA ATI FOST ALUNGATI DE PESTE TOT PE UNDE V-ATI STABILIT NATZIE SPURCATA SI INFECTA DE KAZARI .TU CA FIU AL UNUI OFITER KAZAR COMUNIST ANTIROMAN CONVINS NICI NU AI AVEA DREPTUL SA GUITI IN ROMANIA DAR-MI-TE SA FII PRESEDINTELE PARTIDULUI LIBEREL
NEGRO
11 Dec 2017

Chitaristule, scoate liberalii din letargie! Nu va mai stropsiti la singurii opozanti din Palament, care incearca sa opreasca tavalugul PSD- ALDE- UDMR, care s-au pus sa rada tot ce mai merge acum in Romania! Macar tipati la ei, daca nu stiti sa faceti altceva! Fotografiati-i. Scoateti-i in strada. Tacerea voastra proverbiala devine astfel discursul agramat al lui Serban Nicolae, bolboroseala lui Florin Iordache si gangaveala lui F. Nicolicea. Nu va mai ascundeti dupa degete! Dati jos KGB-ul de pe spatele Romaniei! Astfel va mai recunoastem ca facand parte din opozitie. Altminteri sunteti cu ei! Strigti cu noi la unison: Jos PSD-ALDE-UDMR! Noi nu va auzim!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray