2019-10-16 15:06

Orban TUNĂ și FULGERĂ: ”Dragnea, Vâlcov și Orlando visează noaptea AURUL României”

 |  21:19
Orban TUNĂ și FULGERĂ: ”Dragnea, Vâlcov și Orlando visează noaptea AURUL României”

Proiectul de lege, depus de Dragnea şi Şerban Nicolae, pentru readucerea aurului depozitat de BNR în afara graniţelor, a fost aspru criticat de către liderul PNL, Ludovic Orban.

"De vreo 2 săptămâni am văzut că au mai inventat o telenovelă: aurul României. Sigur că Vâlcov, Dragnea, Orlando, guvernatorul fostei bănci a CAER controlată de Moscova, sigur că visează noaptea lingouri de aur, pentru că ei sunt urmaşii celor care au fost aduşi pe tancuri de cei care ne-au furat aurul României. Vreau să le spun un lucru, aurul României nu sunt lingourile la care tânjesc ei, adevăratul aur al României sunt românii, oameni care trăiesc în România, oamenii care pot să dea valoarea, să dea strălucire acestei ţări, aceia care aduc România unde îi este locul, şi anume în primul rând în Europa", a afirmat Ludovic Orban.

Liderii PNL au fost prezenţi duminică la Cluj-Napoca unde a avut loc lansarea candidaţilor formaţiunii în alegerile europarlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-31Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2019

aurul este si resursa ne-privatizabila deaorece constitutia interzice expres asa ceva..Dar mafiotii PSD fac datorii umflate cu pompa si fura banii publici din imprumuturi ca mai apoi sa dea gratis resursele pe niste pseudo-datorii inventate de ei clanurilor bancare in special ROTSCHILD-ROCKEFELLER care sunt mana in mana cu Isarescu-vezi ce au clocit cu asazisul 'fond suveran" o mare escrocherie de zeci de miliarde de euro
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2019

Organizația este într-adevăr la conducerea bancii centrale careia îi place să ne provoace războaie și asta se face din două motive 1-Mai întâi de toate pentru a obține profit,vanzari de arme și așa mai departe pentru ambele părți 2- în al doilea rând să facă cucerire de teritorii și guverne și să le exploateze odată au căzut prada bancii Așa că vorbim despre un grup de oameni care sunt în principal,preocupati sa faca dezmembrarea activelor cucerite și lucreaza impreuna sa creeze o structură specială Cred că am menționat acest lucru în difuzarea anterioară, dar ei planifică ce vor face până cu 120 de ani in avans Ei acționează astfel si din acest motiv este foarte dificil să afli cine a făcut aceste planuri și când începi să cauti pe cine sa faci raspunzator acesti oameni sunt deja decedati Ei lucrează cu adevărat prin rude la fel ca probabil bunicul e cel care face planificarea și apoi veți obține diverse lucrări până la eveniment și este nepotul care declanșează evenimentul Am numeroase exemple de acest mod de lucru și m-a surprins cat de mult va face sa va surprindeți ascultătorii spunem 120ani este o figură stabilită de ce există un motiv magic de 120 de ani de la faptul că planificatorul inițial va fi mort Vreau să spun totul apare în familie cand vine rândul său, 8 artiști care este unul dintre ei la documente secrete și menționează că în o sută douăzeci de ani o ușă vi se va deschide și faceți-o mai întâi de toate ceea ce reprezintă este timpul când acești bancheri sunt egali cu lombarzii-Bancherii italieni momentul în care au plecat din Europa și eliminati din Marea Britanie pentru faliment și aceștia au petrecut aproximativ 120 de ani exilati,exilul fiind petrecut în Veneția Acesta este motivul celor 120 de ani ca un fel de răzbunare ce îi face să se simtă bine în ceea ce fac ei, cred că este un fel de glumă macabra din partea lor
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2019

Acesta este motivul celor 120 de ani ca un fel de răzbunare ce îi face să se simtă bine în ceea ce fac ei, cred că este un fel de glumă macabra din partea lor într-adevăr Da, da cred că e destula glumă, dar pentru că glumesc, dar fac asta pentru ca probabil o să devină dezgustătoare gluma pe care au obiceiul de a lua cartea Apocalipsei, care are șapte mari crize din ea care sunt numite„ruperea sigiliilor” pe care ei le numesc „compania noastră” După autorul acelei cărți ulterioare revelația biblică pe care o numesc companie de john, de asemenea, le-a facut ritualuri din cartea revelației la cartea de miel a Bibliei și ei potrivesc cele șapte războaie speciale cu cartea de la Apocalipsa de rupere a sigiliilor, deci există o idee despre ce sunt ele E ca și cum ar transforma binele în rău sau mai exact satanism Așa spuneți-le puțin glumele pe care le-ați vorbit despre șapte sigilii și care echivalează cu șapte războaie, unde au început aceste războaie și ce anume a fost primul război Au existat imediat mai multe războaie revenind în istorie, desigur, și Războiul de 30 de ani a fost unul dintre ele, dar eu doresc să o aducă până în prezent așa că hai să ne spunem anii 1700 și doar începeți pentru că atunci când Războaiele strategice încep și este momentul când banca centrală din Veneția a trimis un agent principal care face parte din acea bancă de familie numită Antonia Conti
ANONYMOUS
02 Apr 2019

Dar tu ce visezi mai cacaraule,Sica mandolina matrafoxatul number one al PNL !!!! Numai sticle pline cu matrafox si o mandolina care sa iti cante la auzul ala fals pe care il ai !!!
NEGRO
02 Apr 2019

De ce vor devalizatorii Romaniei aurul in Tara? Pentru ca nu sunt interesati de investitii in Romania. Sunt total straini de mersul eonomiei eficiente. Nu au nevoie de credibilitate internationala pentru atragerea intreprinzatorilor pentru ca nu sunt interesati ca Romania sa prospere. Nu-i deranjeaza pe hotii care au confiscat aurul romanesc si-l folosesc in economia lor de razboi de peste un secol. E vorba de Imperiul de la Rasarit, caruia devalizatorii ii fac temenele. De ce vor oligarhii PSD-ALDE-UDMR aurul in mainile lor? Pentru ca nu stiu ca prosperitatea se face prin munca, cinste, justitie si incredere fata de cei asemenea. Ei stiu doar atata: inhata si scapa! Dar ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray