2019-09-18 08:12

Organizația de Femei a UNPR București are un nou PREȘEDINTE EXECUTIV

 |  17:21
Organizația de Femei a UNPR București are un nou PREȘEDINTE EXECUTIV

Organizația de Femei a UNPR București are un nou președinte executiv. Gherghiceanu Florentina, consilier General în cadrul Consiliul General al Municipiului București din partea UNPR, a fost numită marți, 15 aprilie, Președinte Executiv al Organizației de Femei a UNPR București.

“Avem convingerea că, după această numire, activitatea Organizației de Femei va fi un reper în viața politică din București”, anunță UNPR pe pagina de Facebook.

“Sunt om politic, mamă, dar mai întâi de toate sunt o femeie puternică și ambițioasă. Îmi doresc să trăiesc frumos și reușesc, pentru că fac lucruri în acest sens, chiar dacă uneori apar obstacole pe care trebuie să le depășesc.

Ca politician mă implic și încerc să fiu pe cât de proactivă posibil. Astfel acțiunile mele contează, fac diferența, schimbă lucrurile în bine.

Îmi place să duc proiectele la bun sfârșit și simt o energie inepuizabilă când am setate obiective clare pe care trebuie să le ating.

Nu este ușor să mulțumești pe toți când ești implicat în politică, este chiar imposibil, însă este un lucru pe care mi l-am asumat. Prețuiesc criticile și părerile contra pentru că, cu ajutorul acestora am o viziune mai clară asupra realității actuale.

Programele și proiectele la care iau parte îmi oferă satisfacția personală și profesională, pentru că încerc să pun umărul la bunăstarea capitalei, a României în cele din urmă.

Cu toții putem contribui la bunăstarea comunității din care facem parte prin implicarea activă și prin asumarea responsabilității acțiunilor noastre, prin informare constantă și prin vot”, se autocaracterizează Florentina Gherghiceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

ANONIM
16 Apr 2019

O TRADEAZA PRIVIREA LIPSITA DE INTELIGENTA CA SI PE SEFUL SAU IZMENRU GEAL CONSERVA................
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
16 Apr 2019

asta e buna de cotzaiala..ha ha ha
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray