2019-10-19 18:23

PĂCATELE lui Tudorel Toader: Ce-i reproșează Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă

 |  16:24
PĂCATELE lui Tudorel Toader: Ce-i reproșează Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă

Liviu Dragnea a afirmat că îl respectă pe Tudorel Toader, dar că „în CEx s-au exprimat foarte multe nemulțumiri” la adresa ministrului Justiției, adăugând că nu i-a cerut acestuia să își dea demisia. La rândul său, premierul Viorica Dăncilă a fost mai concretă în reproșuri la adresa Ministrului Justiției.

„Azi în CEx s-au exprimat foarte multe nemulțumiri la adresa lui Tudorel Toader, un om pe care personal îl respect și l-am sprijinit în acești doi ani. S-au acumulat foarte multe nemulțumiri din două motive: se tot întârzia avizarea la ministrul Justiției și doamna premier a fost nevoită să intervină. Și a doua, Toader a vorbit despre eventualitatea inițierii unei ordonanțe de urgență fără să facă nimic”, a spus Liviu Dragnea. 

Dacă președintele Klaus Iohannis va refuza să îl numească pe Eugen Nicolicea în fruntea Ministerul Justiției, Dragnea a precizat că se va organiza o nouă ședință a Comitetului Executiv, fără să spună dacă PSD mai are o altă variantă pentru șefia ministerului.

Dăncilă a declarat miercuri, la sfârşitul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că Tudorel Toader „a greşit atunci când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat”.

„În opinia mea, cred că s-a vorbit foarte mult despre justiţie şi cred că Tudorel Toader a greşit atunci când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat”, a afirmat Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17

In legatura cu acest articol...

Dragnea DEZVĂLUIE: Ce sarcini de partid a primit Eugen Nicolicea, propus la Ministerul Justiției

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel TOADER. Cine a fost propus la JUSTIȚIE
Parerea ta...

ROMANIA TREZESTE-TE
17 Apr 2019

UGENT TREBUIE CONVOCATE ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE...... LA URNE SAU....... LA BÎTE...................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray