2020-07-11 02:34

Paleologu a început ATACURILE împotriva președintelui Iohannis: ”A fost o lipeală gen PĂCĂNELE”

 |  18:37
Paleologu a început ATACURILE împotriva președintelui Iohannis: ”A fost o lipeală gen PĂCĂNELE”

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a susținut faptul că Iohannis nu are legătură cu liberalismul și că actualul președinte a fost ”ceva gen păcănele”.

” Iohannis nu are legătură cu liberalismul. Iohannis a fost un import conjunctural, a fost o lipeală, a fost ceva gen păcănele și au câștigat. Au jucat la poker, la ruletă și a ieșit. Partea proastă e că e rău când câștigi la ruletă de fapt. Să te ferească Dumnezeu de câștig  rapid, pentru că după aia te potcovești cu câștigul respectiv. Eu cred că Iohannis nu a fost deloc bun pentru PNL pentru că nu i-a adus nicio zi la guvernare. I-a făcut să piardă în 2016 și el nu are legătură cu liberalismul” , a susținut Paleologu.

De criticile candidatului PMP la alegerile prezidențiale nu a scăpat nici contracandidatul său din partea USR-PLUS, Dan Barna.

”Dan Barna nu are o identitate ideologică asumată.Întrebați-l și pe el. Nu prea știe ce să răspundă. El spune că e dincolo de ideologii, că e un fel de Macron a la roumains. Eu nu cred în genul astă de discurs”, a susținut Theodor Paleologu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz