2019-12-14 10:09

Paleologu a început ATACURILE împotriva președintelui Iohannis: ”A fost o lipeală gen PĂCĂNELE”

 |  18:37
Paleologu a început ATACURILE împotriva președintelui Iohannis: ”A fost o lipeală gen PĂCĂNELE”

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a susținut faptul că Iohannis nu are legătură cu liberalismul și că actualul președinte a fost ”ceva gen păcănele”.

” Iohannis nu are legătură cu liberalismul. Iohannis a fost un import conjunctural, a fost o lipeală, a fost ceva gen păcănele și au câștigat. Au jucat la poker, la ruletă și a ieșit. Partea proastă e că e rău când câștigi la ruletă de fapt. Să te ferească Dumnezeu de câștig  rapid, pentru că după aia te potcovești cu câștigul respectiv. Eu cred că Iohannis nu a fost deloc bun pentru PNL pentru că nu i-a adus nicio zi la guvernare. I-a făcut să piardă în 2016 și el nu are legătură cu liberalismul” , a susținut Paleologu.

De criticile candidatului PMP la alegerile prezidențiale nu a scăpat nici contracandidatul său din partea USR-PLUS, Dan Barna.

”Dan Barna nu are o identitate ideologică asumată.Întrebați-l și pe el. Nu prea știe ce să răspundă. El spune că e dincolo de ideologii, că e un fel de Macron a la roumains. Eu nu cred în genul astă de discurs”, a susținut Theodor Paleologu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ultimele trei zile Mai sunt doar trei zile până la alegerile prezidenţiale, iar raportul de forţe dintre cei doi candidaţi consideraţi favoriţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, pare acum mult mai echilibrat decât la începutul campaniei. În ciuda faptului că a furat startul, profitând la maxim de expunerea mediatică nelimitată şi de „robinetul” pomenilor electorale, premierul Victor Ponta pare să-şi fi pierdut ceva din aplombul iniţial. Sigur, e posibil ca zelul DNA din aceste zile să îi fi „furat” din atenţia mediatică de care a beneficiat şi asta să îl fi descumpănit puţin. În august, sigur pe el, Ponta a făcut celebra declaraţie cu popcornul, declarându-se adeptul unui non-combat total în primul tur, pornind de la faptul că el oricum pleacă de la un scor de 40% din voturi, asigurat de alianţa PSD-PC-UNPR
29 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray