2019-11-13 05:14

Paleologu îl PROVOACĂ pe Dan Barna: ”Nu are curaj, substanță, argumente sau proiecte”

 |  00:41
Paleologu îl PROVOACĂ pe Dan Barna: ”Nu are curaj, substanță, argumente sau proiecte”

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a afirmat, luni seară, în direct pe B1 TV, că Dan Barna, omul propus de USR-PLUS în cursa spre Cotroceni, evită dezbaterile televizate pentru că „nu are curaj, nu are substanță, nu are argumente și nu are proiecte”.

„E sindromul patologiei puterii, când nu mai vrei să vorbești decât singur. E clasic, nu e ceva extraordinar. (...) Eu cred că greșește. Treaba lui ce face. Mie îmi convine că fuge de mine, pentru că vede toată lumea că fuge. Vede toată lumea că nu are curaj, nu are substanță, nu are argumente, nu are proiecte. Pentru că dacă le-ar avea, le-ar dezbate. Cum vrea să vorbească doar singur, e clar că nu are argumente, nu are proiect șamd. E frică. E pur și simplu frica unui om care nu se simte legitim, de fapt, și vrea să vorbească doar singur”, a declarat Paleologu, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

Prezidențiabilul PMP a făcut această declarație, pe fondul atacurilor venite dinspre USR, în special din partea lui Andrei Caramitru. În replică, Theodor Paleologu a spus că „de urmărit, nu poți să urmărești toate tâmpeniile”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray