2020-02-26 22:47

Până și PNL se miră de „tupeul” lui FIREA. Care este adevăratul motiv pentru care primarul general al Capitalei îl atacă pe DRAGNEA pe tema Bugetului 2019

 |  22:30
Până și PNL se miră de „tupeul” lui FIREA. Care este adevăratul motiv pentru care primarul general al Capitalei îl atacă pe DRAGNEA pe tema Bugetului 2019

Ceea ce se zvonea în spațiul public de mai mult timp, privind adevăratele motive pentru care Gabriela Firea și Robert Negoiță sunt nemulțumiți de Bugetul pe 2019, a devenit evident după întâlnirea de miercuri dintre șeful PSD, Liviu Dragnea, și conducere Asociației Municipiilor din România (AMR). Iar motivul nu are nicio legătură cu bunăstarea bucureștenilor, ci cu ambițiile politice ale celor doi edili.

Administraţiile locale vor avea venituri cel puţin la nivelul celor din anul precedent, a declarat, după întâlnire, preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, fondurile alocate la nivel naţional către administraţiile locale vor înregistra, în 2019, o creştere cu 27%. Conform liderului social-democraţilor, cota defalcată din impozitul pe venit pentru administraţiile locale va creşte la 60%. Liderul PSD a dat asigurări că Executivul va aloca fonduri pentru toate primăriile sau consiliile judeţene care nu îşi vor putea acoperi cheltuielile. Datele prezentate de Dragnea nu au fost contestate de nici unul dintre primarii prezent, inclusiv Firea și Negoiță, doar că aceștia sunt în continuare nemulțumiți, în ciuda evidenței că bugetele lor vor fi mai mari decât cele din 2018.

Și atunci, care să fie motivul? Culmea, planul lui Firea și Negoiță este devoalat tocmai de cei de la care nu te-ai fi așteptat la așa ceva.  Este vorba de liberali, dușmanii politici ai PSD, care, prin vocea purtătorului de cuvânt Ionel Dancă, au pus „punctul pe i”: "Firea vrea să fie exclusă din PSD şi să dea vina pe Dragnea şi PSD pentru toate nerealizările ei în Capitală…".

Așa se face că până și PNL se minunează de „tupeul” lui Firea:

„Cât tupeu de mahala poate avea Firea! S-a cocoţat pe scandalul primarilor cu bugetele locale, în condiţiile în care Primăria Capitalei are cel mai mare buget din ţară şi în doi ani nu a făcut nimic pentru Bucureşti. Trebuie să ai mult tupeu şi să fii Firea, să vii după doi ani de mandat, în condiţiile în care ai avut bani, şi să spui că din cauza partidului PSD, din care faci parte, şi a propriului Guvern nu ai fost în stare să faci nimic pentru deblocarea traficului, pentru modernizarea transportului public, pentru Centura Capitalei, pentru reabilitarea reţelei RADET, pentru construirea spitalului metropolitan sau pentru dotarea şi igienizarea spitalelor din Bucureşti”, a scris, pe Facebook, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

FREACA MENTA
07 Feb 2019

DAR CELE 22 FIRME CAPUSE FANTOMA SI DE CASA PANDELE , CINE LE PLATESTE . A FURAT SI UTILAJE DIN PATRIMONIU PRIMARIEI . SALARI COLOSALE LA MAFIA INTERNA . CINE LE PLATESTE > DAR DE URBANIZM CINE RASPUNDE ? CALEA FERATA BUC - OTOPENI CIND SE TERMINA , DIN CAUZA MAGAZIEI LUI TURCANGIUL SEF MAFIOT ?
ALUNELU
07 Feb 2019

Păpușarul lui Firea e mai al dracu” , și de aia !!
ANONIM
07 Feb 2019

Iata ca am ajuns sa fiu de acord cu danca ....acest mahalagiu moldovean...de aceaiasi seama cu mahalagioaica moldoveanca...cand este intrebata ce a facut ptr fluidizarea circulatiei in buc ...da vina pe psd....dar dacă pdf.ul nu.o propunea ptr primăria capitalei, cine dracu o fata pe aceasta țață...oare a obligat.o cineva ...poate doi ca pandele/ petrache...dacă tot zice ca a fost ziaristă, nu se vede cat de penibilå este...macar daca s.ar uita in oglindă...
ANONIM
07 Feb 2019

Iata ca am ajuns sa fiu de acord cu danca ....acest mahalagiu moldovean...de aceaiasi seama cu mahalagioaica moldoveanca...cand este intrebata ce a facut ptr fluidizarea circulatiei in buc ...da vina pe psd....dar dacă psd.ul nu.o propunea ptr primăria capitalei, cine dracu o vota pe aceasta țață...oare a obligat.o cineva ...poate cei ca pandele/ petrache...dacă tot zice ca a fost ziaristă, nu se vede cat de penibilå este...macar daca s.ar uita in oglindă...
VIDANJORUL
07 Feb 2019

mahalagioaica si poponelul au ambitii politice … sa-si piteasca afacerile imobiliare si gunoaiele bucurestene ... Rusine maxima pentru aceste ciudatenii asa-zis social-democrate !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine