2020-08-06 04:47

Pandele renunţă la candidatura la Preşedinţie pentru a nu-i face rău Gabriela Firea

 |  19:40
Pandele renunţă la candidatura la Preşedinţie pentru a nu-i face rău Gabriela Firea

Primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele renunţă la candidatura la Preşedinţie, pentru a nu-i face rău soţiei sale, Gabriela Firea, implicată în campania PSD.

”Ştie o ţară întreagă faptul că soţia mea face parte dintr-o echipă politică. Gabi este, că şi mine, un om vertical. Că şi mine, nu ştie ce înseamnă trădarea. Sau jocul dublu. În această perioadă, ea este implicată, prin prisma funcţiilor în care a fost aleasă, în campania electorală prezidenţială a PSD. Prin urmare, fac un pas lateral, din bun simţ, pentru a nu da naştere unor întrebări insinuante pentru soţia mea”, scrie Pandele duminică pe Facebook.

El precizează că atunci când el a anunţat intenţia de a candida, Gabriela Firea nu mai era în conducerea PSD, fusese eliminată din CEx şi BPN.

”Am fost de acord cu intrarea Gabrielei în politică. Am susţinut-o, am îmbărbătat-o în multele momente când i-a fost foarte greu. Ca orice familie întemeiată pe iubire şi respect, hotărârile decisive le luăm împreună. Nu pot să-i fac un rău lui Gabi prin deciziile mele. Dar ea mi-a garantat că va duce mai departe lupta pentru valorile care pun în centrul atenţiei oamenii, nevoile lor, problemele de zi cu zi şi dorinţă legitimă de a avea o viaţă mai demnă şi mai bună”, conchide primarul oraşului Voluntari.

Duminică este ultima zi în care pot fi depuse candidaturile pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-22Parerea ta...

GOGA
23 Sep 2019

„Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală.”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz