2020-01-28 15:19

Pandele vrea un nou mandat în Voluntari ca independent

 |  20:13
Pandele vrea un nou mandat în Voluntari ca independent

Primarul Orașului Voluntari, Florentin Pandele și-a depus candidatura pentru un al V-lea mandat în fruntea Orașului Voluntari. Anunțul vine la doar câteva ore după ce PSD a anunțat că îl susține la aceeași primărie pe George Robert Frunză, un jurist în vârstă de 25 de ani.

”Am decis să-mi depun candidatura ca independent pentru Primăria Orașului Voluntari, pentru a pune capăt oricăror speculații privind legătura partinică dintre candidatura mea și cea a soției mele. Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetățenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureștiului în cel mai mare oraș al județului Ilfov. Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârșit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor îmi oferă o motivație suplimentară.”, a scris Florentin Pandele, Primarul Orașului Voluntari pe pagina sa de Facebook.

Florentin Pandele este soțul senatorului PSD Gabrielei Firea, candidat al PSD pentru Primăria Capitalei (vicepreședinte național al PSD și președinte interimar al PSD Bucuresti)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-26Parerea ta...

CARACATITA
26 Apr 2016

A incurcat furat vro 60 hectare de la institutul de cercetari Voluntari , date la mafioti . Dar si mafia comerciantilor apatrizi .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine