2019-10-21 13:11

Parlamentarii de Giurgiu, presați de Bădălău să semneze scrisoarea anti-Dragnea. Replica dură a deputatului Răzvan Cuc

 |  15:18
Parlamentarii de Giurgiu, presați de Bădălău să semneze scrisoarea anti-Dragnea. Replica dură a deputatului Răzvan Cuc

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, este unul dintre cei mai mari susținători ai demersului exprimat public, prin acea scrisoare deschisă, de trei lideri de top ai PSD - Gabriela Firea, Adrian Tuțuianu și Paul Stănescu, prin care i se cere lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate.

Însă, culmea tupeului, după ce s-a văzut înscăunat din nou la șefia PSD Giurgiu, Bădălău, cel care agită apele în partid încă de la începutul anului, susține acum că “avem nevoie de clarificări, de decizii urgente, care să ne ajute să trecem peste acest moment” și “să rămânem uniți și coerenți în acțiunea noastră politică”.Ca atare, potrivit informațiilor noastre, Bădălău le-a transmis din Grecia - unde se relaxează cu familia -, un mesaj ferm parlamentarilor PSD de Giurgiu - deputații Elena Dinu, Andrei Alexandru și Răzvan Cuc, precum și senatorul Ovidiu Dan Marciu -, că trebuie cu toții să semneze neapărat scrisoarea împotriva lui Dragnea.

Mai mult, Bădălău ia avertizat că vor avea mari probleme dacă nu semnează scrisoarea împotriva președintelui PSD. Conform informațiilor noastre, singura care a semnat până acum scrisoarea împotriva liderului PSD este deputata Elena Dinu. În schimb, baronul Niculae Bădălău a primit o replică pe măsură de la fostul ministru al Transporturilor, deputatul Răzvan Cuc.

“Culmea este că despre un “ilustru politician”, proaspăt instalat în funcția de președinte la PSD Giurgiu, se pot spune atât de multe, mai puțin că are caracter. Liviu Dragnea l-a girat în momente cheie pentru că mai apoi, același senator, cu agendă proprie și cu planuri de mărire fără seamăn, să îi plănuiească lovitură de grație, supărat fiind că nu a pus mâna pe Curtea de Conturi la care visă atât de mult. Știu că în politică nu poate fi vorba despre sentimente, sau de resentimente, dar cu siguranță este despre “oameni“ și verticalitate. Senatorul în cauză, cu grave probleme de imagine, este cel mai vocal PSD-ist când vine vorba de vulnerabilitătile liderului Liviu Dragnea, deși chiar el a avut câteva dosare de care se pare că a scăpat,culmea, închise peste noapte.  Să nu uităm că noul-vechiul președinte PSD Giurgiu este, cu siguranăă, singurul mare PSD-ist care a putut jigni iremediabil diaspora...Sunt de acord că e nevoie de o analiză la sânge și de curățenie în politică, dar dacă ea se va face atunci ar trebui să fie aplicată echidistant pentru toți și apoi să avem pretenția de-a vorbi despre pașii de urmat în PSD”, a subliniat Răzvan Cuc astăzi într-o postare pe Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

MAFIA PSD.
20 Sep 2018

Nu balalau trebiu sa ii preseze , CI CONSTIINTA DE ROMA DACA O MAI AU. NU VOR SEMNA ''PENALII'' CARE SPERA LA SALVARE CU AJUTORUL ACESTUI GUNOI POLITIC NUMIT draKnea.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Apus de soare ca-n Caragiale la...Giurgiu Într-o dimineață de iarnă, în timpul slujbei religioase, cei 2.000 de credincioși au fost surprinși să vadă intrând în biserică doi oameni îmbrăcați în negru, din cap și până în picioare, cu fețele acoperite și având la ei pistoale automate
22 Mar 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray