2019-11-21 03:48

Parlamentarii şi-au votat pensii speciale. Proiectul de lege, ADOPTAT

 |  12:06
Parlamentarii şi-au votat pensii speciale. Proiectul de lege, ADOPTAT

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor a fost adoptat, marţi, în cadrul şedinţei de plen, în urma reexaminării cerute de preşedintele Klaus Iohannis. Potrivit actului normativ, aceştia vor beneficia de o pensie specială, calculată în funcţie de numărul de mandate încheiate.

Proiectul de lege va ajunge la preşedintele Klaus Iohannis, care este obligat să îl promulge în termen de 10 zile.

Parlamentarii vor primi o pensie specială, calculată în funcţie de numărul de mandate încheiate, în limita a cel mult trei. De asemenea, pentru a beneficia de pensie, senatorii şi deputaţii trebuie să aibă încheiat cel puţin un mandat complet.

Mai exact, un parlamentar cu un mandat va avea o pensie specială de aproximativ 1.550 de lei, cel cu două mandate - 3.100 de lei, iar cei cu minimum trei mandate - 4.600 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-15Parerea ta...

RAI
15 Dec 2015

Va dati seama acesti paraziti neoameni de parlamentari au tupeul de pensii speciale.mai terminati cu pensiile speciale nimeni nu are voie sa aiba pensii speciale.eu propun ca la urmatoarea iesire in strada sa intram peste ei direct in parlament si sa le dam niste capete in gura.
CICă NU ”SUNT” BANI :)
15 Dec 2015

pentru ei DA, pentru noi - NU! Ne bagă pe gât deficite implicite de nu știu cât la %, când alte țări găsesc modalități și resurse ca să majoreze, să mai atenueze din CRIZELE-atea fabricate!
GUVERNUL TEHNO-KKT,
15 Dec 2015

la așa măsură, nu mai protestează?! De ce nu fac cum a zis Draga/draca de la Finanțe că trebuie să ne învățăm și cu muncitul pe 2 lei...dacă porcii ășt' bătrâni sunt ”aleșii” noștri, din spirit de solidaritate să halească/zi doar de 2 lei iar majorarea să fie așidjerea, no?
NU SUNT ALEGERI LA ANU?!
15 Dec 2015

SĂ DĂM ATUNCI CU EI DE PĂMÂNT, PÂNĂ LE IESE PE NAS PENSIILE SUPLIMENTARE! ȘI SCHIMBATE NAIBII LEGILE. NICIUN PARLA-RAHAT SĂ NU AIBĂ MAI MULT DE UN MANDAT, CEL MULT DOUĂ...CLAR?
ANONIM
15 Dec 2015

ACEASTA ABERATIE ESTE UNA NECONSTITUTIONALA...........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray