2020-08-05 14:34

Parlamentarii USL susţin că donează salariile

 |  18:13
Parlamentarii USL susţin că donează salariile

Deputatul Partidului Social Democrat (PSD) Andrei Dolineaschi a declarat, luni, că parlamentarii Uniunii Social Liberale (USL) nu vor încasa indemnizaţia în ''perioada boicotului parlamentar''.

Dolineaschi susţine că dacă banii vor fi viraţi automat în conturi, aceştia vor fi donaţi în scopuri caritabile. ''Noi am cerut oficial să nu ne fie plătite indemnizaţiile pe perioada boicotului parlamentar. Eu nu am primit nici un ban până acum, dar dacă totuşi vor intra banii pe card, atunci îi voi dona şi voi anunţa public destinaţia acestor sume'', a afirmat el.

Andrei Dolineaschi, preşedinte executiv al organizaţiei din Botoşani a PSD, este deranjat de campania de denigrare desfăşurată de PDL, care susţine că parlamentarii USL s-ar afla într-o ''grevă de lux'', plătită din bani publici.

Social-democratul consideră însă că PDL a făcut o greşeală strategică majoră întrucât astfel de campanii ''murdare'' sunt receptate negativ de către alegători.

''Este o campanie de intoxicare a opiniei publice, care însă are un efect contrar în rândul botoşănenilor. La fel au procedat şi în timpul campaniei prezidenţiale din 2009, iar PDL Botoşani a obţinut cele mai slabe rezultate pe ţară'', a adăugat Dolineaschi. (Agerpres)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-25Parerea ta...

VIVI
21 Feb 2012

Ce minciuna gogonata,cei din USL mint si cand dorm.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz