2020-08-10 19:35

Parlamentul European: Liberala Norica Nicolai s-a înscris în grupul ALDE

 |  03:10
Parlamentul European: Liberala Norica Nicolai s-a înscris în grupul ALDE

Norica Nicolai este primul deputat PNL din Parlamentul European care a părăsit PPE pentru a reveni în grupul liberal ALDE. Ea a declarat că dorește să rămână parte a PNL, fără însă de a renunța la apartenența la ALDE.

Deputatul european Norica Nicolai, membru al Partidului Naţional Liberal (PNL), s-a înscris în grupul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) din Parlamentul European. „Mi-am depus adeziunea la grupul ALDE deoarece în alegerile europarlamentare am candidat sub această siglă, iar eu am obținut voturile românilor în calitate de candidat al ALDE și îmi păstrez această poziție”, a explicat deputatul liberal pentru Mediafax.

La începutul actualei legislaturi, Nicolai a făcut parte din grupul Partidului Popular European (PPE), alături de colegii săi de pe lista PNL.  Potrivit fișei ale de deputat, politicianul liberal a activat ca popular de pe 1 până pe 6 iulie.

Adversar al părăsirii ALDE, Norica Nicolai s-a abţinut de la votul organizat de Delegaţia Permanentă a partidului pentru trecerea la popularii europeni. Politicianul a declarat la Congresul PNL de la sfârșitul lunii că este inadmisibil ca partidul să transmită ALDE, în cadrul unui congres televizat, că părăsește familia care l-a susținut la greu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-09Parerea ta...

MOIKA MAKAVEI
09 Iul 2014

MATRAKUKA AIASTA-I ATÎT DI MANGÎ, TĂT TIMPUL, ÎNCÎT HABER N-ARE CI SEMNIAZÎ, PI UNDI UMBLÎ, PI CARI-L TZUKĂ-N KOURR. ALEASA LU POPOL! (”REAȚI A DRACULU DĂ SEMPATECI!”)
ALEGATORUL
09 Iul 2014

Rusine pentru ce a facut dna Nicolai. O cxredeam mai serioasa.Sunt sigur ca oftica ei a plecat de la faptul ca ea nu a primit functie in parlamentul european iar dna "Antonescu " da. Nu se dovedeste afi decat o femeie cu metehne de nimic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz