2019-07-20 12:43

Parlamentul se reuneşte în ȘEDINȚĂ SOLEMNĂ pentru Centenar. Participă Iohannis, Dăncilă și principesa Margareta

 |  09:30
Parlamentul se reuneşte în ȘEDINȚĂ SOLEMNĂ pentru Centenar. Participă Iohannis, Dăncilă și principesa Margareta

Parlamentul se reuneşte astăzi într-o şedinţă solemnă consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, la care vor participa preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi principesa Margareta.

Şedinţa va începe la ora 14.00, cu intonarea imnului de stat, iar prima alocuţiune va fi rostită de către preşedintele Klaus Iohannis.

Conform programului adoptat de Birourile permanente, vor mai susţine discursuri preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă şi custodele Coroanei Române, principesa Margareta.

La final, vor avea intervenţii de la tribună şi reprezentanţii grupurilor parlamentare, în limita a şapte minute pentru fiecare grup parlamentar.

La şedinţa solemnă au fost invitaţi şi foştii preşedinţi ai României, membrii Guvernului, preşedinţii Curţii Constituţionale, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Curţii de Conturi, Academiei Române, Consiliului Legislativ, Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, Avocatul Poporului, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Arhiepiscopul romano-catolic de Bucureşti, Arhiepiscopul Bisericii greco-catolice, şefii misiunilor diplomatice cu reşedinţa la Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-28Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
28 Noi 2018

CIND RAMIN , 300 DE PARLAMENTARI BORFASI - BAGABONTI - BANDITI - EXCROCI
TRADATORI DE TARA
28 Noi 2018

CIND RAMIN , 300 DE PARLAMENTARI BORFASI - BAGABONTI - BANDITI - EXCROCI
MAIKA LAZAR
28 Noi 2018

CAND O SA INVETI SA SCRII ROMANESTE.
”ȘEDINȚĂ SOLEMNĂ”
28 Noi 2018

în care vor mânca rahat, umezindu-și și țuguindu-și buzele ca să poa să țină diSCURSURI LEȘI(N)OASE, DE UN CINISM ABSURD PENTRU CĂ VA FI NERUȘINAT DE IPOCRIT! AU DISTRUS O ȚARĂ BOGATĂ ȘI FRUMOASĂ, CUM ERA ÎN 89, ACUM O TOT DEZBRACĂ CA PE-O CEAPĂ: DE AURUL NEGRU, GALBEN (INCLUSIV ĂLA DAT DE ȘARPELE ISĂRESCU DE LA BNR PE ȘESTACHE...), ARGINT, METALE RARE, DAR ȘI DE AURUL VERDE (PĂDURILE) PUNÂND GROPI DE GUNOI ÎN LOC...ALUNGÂND CONCOMITENT - L E G A L, PRIN LEGILE FĂCUTE DE DIAVOLII MASONI (SAU NU...) ÎNTUNECAȚI, VÂNDUȚI...LĂCOMIEI LOR DAR ȘI INTERESELOR STRĂINE CARE LE-A ȘOPTIT CÂND/CUM/CÂT SĂ FURE....iar până ne-am PRINS noi că NE-AU FĂCUT DE RUFE-NTINSE....țara, în prag de Centenar, E LA PĂMÂNT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE! CA CADOU (cacofonie intenționată) NE BAGĂ PE GÂT REFUGIAȚI, ADICĂ PENTRU CEI CARE ÎNCĂ NU S-AU CĂRAT DIN FAȚA URGIEI POLITICILOR LOR, VOR FUGI DE CEI CARE VĂ VOR VIOLA FEMEILE, FIICELE, SURORILE, VOR PRIMI AJUTOR SOCIAL, CASE SOCIALE, ȘI VOR BATE LA VOI, DRAGI DAR PROȘTI ȘI LAȘI ROMÂNI, DE VĂ VA SUNA APA-N CAP !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray