2020-07-10 17:03

Parlamentul va dezbate pe 19 decembrie bugetul de stat pe 2015

 |  12:32
Parlamentul va dezbate pe 19 decembrie bugetul de stat pe 2015

Florentin Dincă

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au stabilit să dezbată pe 19 decembrie proiectul de buget pe 2015. Senatorul PSD Cristian Dumitrescu a preciza totodată că până luni la ora 12.00, grupurile parlamentare, deputaţii şi senatorii vor putea depune amendamente la proiectul de buget de stat şi la cel al asigurărilor sociale.

Luni după-amiază va avea loc centralizarea amendamentelor, iar marţi dimineață şedinţele comune ale Camerei Deputaţilor de specialitate cu prezenţa miniştrilor pentru domeniile respective pentru a fi avizate. Dumitrescu a mai afirmat că dezbaterea în Comisiile de buget va începe încă de marţi, astfel încât raportul să fie elaborat joi seara. Tot joi va avea loc o şedinţă a Birourile Permanente reunite, pentru a se stabili timpii de dezbatere în plenul Parlamentului, notează Mediafax. „Dezbaterea în plen va începe vineri dimineaţă şi se va desfăşura şi duminică cu speranţa că vom putea să-l adoptâm duminică, dacă nu, când vom putea să-l adoptăm. Nu pot să ştiu dacă se va extinde, dar ţinând cont de experienţa anilor trecuţi, bugetul va fi adoptat înainte de finalizarea activităţii în Parlament şi vom intra în 2015 cu bugetul promulgat”, a spus Dumitrescu, care a precizat în încheiere că proiectul de buget se află pe site-ul Camerei Deputaţilor, pe site-ul Guvernului şi a fost distribuit către grupurile parlamentare sub formă electronică şi poate fi accesat începând de sâmbătă.

Parlamentul se va reuni, de asemnea, duminică, în şedinţă solemnă pentru depunerea jurământului de către preşedintele ales Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz