2020-03-28 17:54

Partidul lui Victor Ponta dă LOVITURA PSD: ”Nu votăm moțiunea de cenzură!”

 |  19:14
Partidul lui Victor Ponta dă LOVITURA PSD: ”Nu votăm moțiunea de cenzură!”

PSD anunţă că are toate semnăturile necesare pentru a depune o moţiune de cenzură, imediat ce Guvernul Orban își va angaja răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi. Social-democrații nu se pot baza însă pe voturile parlamentarilor lui Victor Ponta, după cum a confirmat la Digi24 liderul Pro România.

„Dacă PSD și UDMR împreună depun moțiune pe această lege, legea privind alegerea primarilor în două tururi, noi la această lege facem un amendament în plus: ca și președinții de Consilii Județene să fie aleși dintre consilieri, nu știu de ce nu au pus în lege; facem noi amendament și atunci nu avem de ce să votăm o moțiune împotriva acestei legi. Mai departe, în măsura în care va fi o moțiune de cenzură legată de problemele oamenilor, nu de problemele politice ale partidelor, o vom vota”, a declarat Victor Ponta, luni, la Digi24.

El a spus că ar vota o moțiune de cenzură care să sancționeze neaplicarea legii în privința creșterii alocațiilor și pensiilor sau care să se refere la măsuri economice, mai ales că Pro România este partid de opoziție și nu a votat guvernul Orban. Însă moțiunea de cenzură pe tema alegerii primarilor i se pare o bătălie politică între PNL și PSD, la care Pro România refuză să participe, chiar dacă susține alegerea primarilor în două tururi de scrutin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine