2020-02-22 09:27

Paul Stănescu aruncă BOMBA: ”Sunt clanuri interlope în Olt, cu POLITICIENI implicați!”

 |  21:41
Paul Stănescu aruncă BOMBA: ”Sunt clanuri interlope în Olt, cu POLITICIENI implicați!”

Senatorul PSD Paul Stănescu, fost preşedinte al CJ Olt, a declarat, luni, că se cunoaşte existenţa unor clanuri interlope în Olt, fiind oameni politici care pot fi acuzaţi în mod direct de legături cu asemenea grupări. El a adăugat că disoluţia statului român îi aparţine lui Traian Băsescu.

„Se cunoaşte existenţa unor reţele, toată lumea bănuieşte. Nu avem informaţiile necesare. Sunt oameni politici care pot fi acuzaţi în mod direct de legături cu asemenea grupări. Şi v-aş da cel mai autentic exemplu, tot din judeţul Olt. Drăgăneşti de Olt, unde e clanul Bercea.. e la 20 de kilometri de Caracal. Trebuie să ne aducem aminte că la o sărbătoare Traian Băsescu era de mână cu Bercea Mondial, cu Prima Doamnă. Ne aducem aminte că Bercea Mondial punea o salbă de galbeni la gât Primei Doamne, ne aducem aminte de mormanul pe care clanul Bercea l-a dus fratelui Mircea Băsescu pentru ca el să iasă din puşcărie”, a afrimat Paul Stănescu, la Antena 3.

Fostul preşedinte al Consiliului judeţean Olt a adăugat că politicienii sunt vinovaţi pentru distrugerea Poliţiei Române, prin desfiinţarea sectoriştilor, care deţineau infromaţii despre toţi locuitorii sectorului unde erau repartizaţi. De asemenea, social-democratul îl învinuieşte în principal pe Traian Băsescu.

„Clasa politică a dus la distrugerea, nu spun a MAI, dar cel puţin a Poliţiei Române. Prin desfiinţarea sectoriştilor. Un sectorist, cel din Bolt, din Caracal, aveau registreu cu toţi locuitorii din sectorul unde el era repartizat. Un sectorist de la vremurile pe care le-am trăit împreună nu ăi trebuia mai mult de un sfert de oră să ajungă la locul tragediei. Pentru că el ştia şi cum e vopsită poarta, gardul. Disoluţia statului român se simte cel mai tare în cazul MAI şi a Poliţiei Române. Oamenii politici au greşit. Disoluţia statului român s-a întâmplat în cele două mandate ale lui Traian Băsescu, desfiinţarea sectoriştilor, posturilor de poliţie, pensionarea poliţiştilor, profesioniştii nu mai sunt pentru că politicul a greşit enorm. Poate suntem vinovaţi toţi, dar unii au greşit enorm”, a afirmat Paul Stănescu.

Senatorul PSD de Olt îi răspunde şi lui Alexandru Cumpănaşu, după ce acesta a anunţat că a cerut Parchetului General să verifice posibilele legături ale parlamentarilor din Olt cu clanurile interlope.

„Transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate, rudelor. Înţeleg durerea domnului Cumpănaşu, Alexandra a fost nepoata lui. Dar e greu de la o întâmplare nefericită să acuzi pe toată lumea. În ceea ce mă priveşte pe mine, niciodată nu am avut legătură sau să cunosc vreun membru sau un şef al unei grupări infracţionale, un clan interlop, niciodată nu am discutat cu asemenea oameni. Ştim cu toţii că există. Din toţi aleşi în 2016, indiferent din ce partid fac parte nu ştiu un om politic să aibă legătură cu vreo grupare infracţională. Înţeleg durerea domnului Cumpănaşu, dar nu e cazul pentru asemenea afirmaţii”, a mai spus Paul Stănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-06Parerea ta...

PUNCT FINAL
07 Aug 2019

Funcția nu te lasă sa vorbești deschis. Am putea spune LAȘITATEA omului poate fi APOCALIPSA României
MDA...
08 Aug 2019

a lovit astfel cu tac-ul, în bestia chioară...mai bine-zis în frac-su...altă panaramă de om în combinație cu Bercea Mondialul.... Dar de ce se rezumă numai la Bercea? Mai sunt și alții...de partea PSD!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine