2020-03-28 09:42

Paul Stănescu este optimist înainte de MOȚIUNEA de cenzură: "PSD se întoarce la guvernare"

 |  19:14
Paul Stănescu este optimist înainte de MOȚIUNEA de cenzură: "PSD se întoarce la guvernare"

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, joi, la conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Giurgiu, că are convingerea că moţiunea de cenzură va trece şi Guvernul liberal va pica, iar PSD va fi din nou la guvernare.

"Sunt foarte onorat că sunt astăzi, aici, la prietenul meu Niculae Bădălău şi la cea mai puternică organizaţie, pentru că în ultimele două cicluri de alegeri organizaţia PSD Giurgiu nu s-a bătut pentru un loc pe podium, ci pentru locul unu, cu Teleorman şi cu Olt, aşa că e greu să vă dea cineva sfaturi din punct de vedere politic. Acum, cel mai important pentru noi este ca moţiunea de cenzură pe care am depus-o astăzi să treacă. Eu am convingerea că va trece şi Guvernul va pica. Aşa cum am auzit, astăzi aici aveţi 90% din drumuri asfaltate, apă, canal, deci un judeţ în care s-a muncit şi de aceea votul s-a întors. (...) Dacă aţi făcut atâtea lucruri bune, totuşi nu aţi avut mână prea bună la parlamentare, pentru că un deputat a plecat pe la Neamţ şi altul a plecat la alt partid şi e esenţial ca parlamentarii aleşi să fie printre noi, pentru că fiecare vot se numără şi foarte mult ţin la lucrul acesta, ca parlamentarii aleşi să fie fideli organizaţiei din care fac parte. E jenant să iei un deputat şi să se mute dintr-un judeţ în altul, mai jos de atât ce poate să fie, dar dacă vom fi solidari vom câştiga alegerile", a declarat Paul Stănescu, potrivit Agerpres.

El a adăugat faptul că schimbarea regulilor privind alegerile locale este "atac la democraţie şi la statul de drept" şi speră să nu se schimbe regulile în timpul jocului, dar "asta nu înseamnă că celor de la PSD le este frică" şi a subliniat că "PSD va fi din nou la guvernare".

"Am pierdut guvernarea, am făcut foarte multe greşeli, dar şi lucruri bune. Acest guvern nu are nicio viziune faţă de administraţiile locale şi faţă de noi proiecte de dezvoltare. Ceea ce fac ei e atac la democraţie şi la statul de drept. În judeţul nostru preocuparea noastră a fost să respectăm cetăţeanul şi dacă în momentul următor sunt alegeri, 99% din primarii pe care îi avem acum câştigă. Şi noi, ca echipă, am fost o echipă performantă. Judeţul Giurgiu a a început să arate ca un judeţ în care trăieşti decent", a declarat şi preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

HAHALERE
31 Ian 2020

Un tigan borit , care a pus mina cu familionul , pe jumatate din judet . Constinta de comunist
POLITICHIE
31 Ian 2020

Un politician optimist mai sa fie " prin a sa munca mizera si corupta cu averi ascunse peste hotar marca PSD! Te poți te căca cu ușurință pe aceasta mentalitate care cel ce vede toate’n bine.( Romania plânge a sărăcie si a boala si ii geme moartea in prag .)
PARANOIA
31 Ian 2020

PSD=PNTCD, iar tu tractoristule te vei intoarce sa repari tractoare in penitenciare ca si DREAKNEA -auto care repara masini la penitenciarul RAHOVA.
CUM SA NU VISEZI
01 Feb 2020

Ministrul Florin Cîțu: „23 de miliarde pe an au ajuns în buzunarele PSD-iștilor“
CAPITALISTII DE CUMETRIE
01 Feb 2020

dar de ce seamana toti psd-istii astia ranjiti cu gura ranjita a lui Iliescu? or fi toti clonati de la aceeasi piranda? probabil din cauza asta si sobolanii seamana toti intre ei au in comun ciuma rosie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine