2019-10-14 21:13

Paul Stănescu: Klaus Iohannis trebuie SUSPENDAT dacă nu semnează revocarea şefei DNA

 |  13:57
Paul Stănescu: Klaus Iohannis trebuie SUSPENDAT dacă nu semnează revocarea şefei DNA

Vicepremierul Paul Stănescu susţine că preşedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din funcţie dacă nu semnează revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, însă decizia trebuie luată de PSD.

"Şi eu sunt de aceeaşi părere cu doamna vicepreşedinte Olguţa Vasilescu, dar va fi o decizie a partidului, nu vom lua o decizie separat. Fiecare îşi spune punctul de vedere, dar va fi o decizie în partid. Da şi eu spun că trebuie suspendat (preşedintele Iohannis - n.r.) în momentul în care nu semnează revocarea. O să aşteptăm să vedem. A zis că mai are puţin de citit, nu aşa mult, aşa a zis preşedintele, şi în momentul în care va spune că nu este de acord cu decizia CCR, sigur, în partid, vom decide ce facem în continuare. Vom analiza din toate punctele de vedere şi vom lua o decizie în partid", a afirmat Stănescu, la Palatul Parlamentului.

El i-a urat preşedintelui cu ocazia zilei de naştere "La mulţi ani!" şi "să respecte legile".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-13Parerea ta...

MAPISPEDRAC-NEA
13 Iun 2018

o privire mai tampa nu cred sa gasesti nici macar la gradina zoologica...babuin
PENTRU TRACTORISTI
13 Iun 2018

”Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor". Scrie în Constituţie!
ANONIMUS
13 Iun 2018

Curtea Constitutionala nu mai este demult a Romaniei ci a PSD. Asa ca de aici si unel abordari puse sub semnul intrebarii. Trebuia sa isi termine mandatul la DNA si apoi se putea face o schimbare. Dar frica este mai puternica decat obiectivitatea.
DACIA
13 Iun 2018

bai iohannis a respins deja revocarea lui kovesi.punct.aberatiile ccr si ale tampitilor psd alde trebuiesc ignorate.ce fata de maimuta urlatoare are asta.unde ii gaseste pe mutanti astia nu inteleg.sunt atatia tineri frumosi si destepti in tara asta.
@ANONIMUS
13 Iun 2018

Presedentia Romaniei nu mai este demult a Romaniei este a usr si pnl 2 partide de drogati Unul al lui SOROS SI UNUL AL STATULUI PARALEL
ANONIM
13 Iun 2018

Care tineri sunt la usr unul si unul homalai
HAHA
13 Iun 2018

bai fraier e soros si nu va da in judecata sa va ceara sute de milioane de euro pentru aberatiile psd alde. sa vedem ce faceti.
DA HOMALAULE!
13 Iun 2018

Ai dreptate esti homalaul lui soros
BELINO
13 Iun 2018

URA , TRAIASCA MARELE BLOND OLTEAN = VILCOV = IDEOLOGUL OLOG SEF . VILCOV , URA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray