2019-09-18 16:43

Paul Stănescu REACȚIONEAZĂ: ”Am fost UMILIT inutil”

 |  23:43
Paul Stănescu REACȚIONEAZĂ: ”Am fost UMILIT inutil”

Ministrul Dezvoltării a reacționat, în această seară, după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că îi așteaptă demisia de onoare.

„Dacă, la şedinţa CExN de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau preşedintele PSD mi-ar fi reproşat ceva legat de activitatea la minister şi mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare şi nu mă agăţ de niciun scaun! Mai mult, înaintea şedinţei, m-am întâlnit cu preşedintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil şi fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă!”, a spus Paul Stănescu.

Premierul Viorica Dăncilă a spus că nu a trimis din nou cererile de revocare ale celor doi miniștri, de la Transporturi și Dezvoltare, pentru că sunt deja la Cotroceni, dar că a trimis deja propunerile de numire ale Olguței Vasilescu și lui Mircea Drăghici.

Întrebată de ce nu demisionează cei doi miniștri pe care Iohannis nu i-a revocat, Lucian Șova și Paul Stănescu, Viorica Dăncilă a spus: „Nu pot răspunde eu”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-21Parerea ta...

NEA ALECU
22 Noi 2018

Umilința și-o face singur că nu pleacă , și așteaptă să i se ceară demisia. Nu se agață de scaun dar se servește de situație ca să-și satisfacă orgoliul imens.!!
JOHN
22 Noi 2018

Si cine-i cere demisia ?? Tocmai analfabeta de Dancila . De ce Dragnea baga la inaintare pe Veorica si nu-i spune in fata sa plece? Dar de asta sunt puse marionetele sa zica ca papagalul ce li se spune .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray