2020-08-07 22:07

PDL a hotărât: protocol naţional cu UNPR pentru alegerile locale

 |  22:44

În  urma şedinţei Consililului Director de duminică, PDL şi- a definitivat strategia pentru algerile locale din iunie. Astfel, conducerea partidului a decis să finalizeze un protocol de colaborare la nivel naţional cu UNPR în vedere susţinerii reciproce la alegerile locale. În acest sens, Emil Boc a declarat la finalul şedinţei CND: “PDL a decis, având în vedere relaţia privilegiată pe care o are cu UNPR în actul de guvernare, să încheie un protocol de colaborare, de susţinere, repet, nu alianţă electorală, cu UNPR, conducerea partidului fiind mandatată să finalizeze acest protocol de colaborare”.

Pe de altă parte, Mişcarea Populară, alianţa electorală de dreapta pe care vroia să o închege PDL, nu va fi înfiinţată pe plan naţional, ci doar  la nivel local: “PDL lasă la latitudinea organizaţiilor judeţene să decidă dacă încheie alianţe electorale judeţene sau locale cu formaţiunile politice cu care colaborează la nivel local”, a precizat fostul  premier. Alianţele astfel încheiate se vor numi Mişcarea Populară, însemnul fiind o inimă pe un fundal de culoare verde.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-01-22Parerea ta...

OANA
05 Mar 2012

Nu stiu in ce masura UNPR-ul avea nevoie de acest protocol. Este evident ca a castigat mult teren desi este un partid tanar. Nu strica insa niciodata sa fii precaut. Mult succes!
MANEA
05 Mar 2012

Acolo unde UNPR are primari în funcţie aceştia urmează să se bucure de susţinerea PDL şi acolo unde sunt primari democrat-liberali vor fi susţinuţi de UNPR
TUDORAN
05 Mar 2012

Pana una-alta important este sa castige alegerile locale, iar daca acest protocol ii va ajuta, foarte bine au facut!
ALIN
05 Mar 2012

Protocolul va ajuta ambele partide si e bine ca s-a facut. Este si un raspuns la alianta intre partidele de la opozitie. De acum au sanse mult mai mari la alegeri.
NATALIA
05 Mar 2012

Surprinde placut faptul ca UNPR-ul nu vrea deocamdata sa faca nici o alianta. Sunt de inteteles tinand cont ca au cateva judete in care detin suprematia si sunt foarte bine organizati: Ilfov, Valcea, Dolj, Gorj, Olt, Iasi ...
SOCRATES
05 Mar 2012

unpr= partidul tradatorilor...micky spaga este fanionul acestei fantome de partid...ca alte gabitza oprea sau ontzanu nu merita ...domnii "generali" ai armatei romane :)))))))cazanele cu fasolica, piinea data pe adeziuni...da,mare partid,mare succesuri o sa aibe :))))
MISTER D
06 Mar 2012

UNPR a dat dovadă de loialitate şi de seriozitate, iar relaţiile din Coaliţie s-au bazat pe dialog, responsabilitate şi pe buna credinţă a partenerilor. Sprijinul in alegerile locale reciproc intre Pdl si Unpr este efectul acestei bune colaborari.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz