2020-08-10 12:20

PDL îşi stabileşte planul de bătaie pentru alegerile locale

 |  19:53

Colegiul Naţional Director al PDL s-a reunit astăzi pentru a decide strategia electorală pentru alegerile locale din iunie. Miza şedinţei este modul în care PDL va participa la alegerile locale. Democrat-liberalii au două ipoteze de lucru: înfiinţarea Mişcării Populare, alianţa de dreapta pe care PDL  vrea să o coagulze de ceva timp, sau stabilirea de fiecare organizaţie judeţeană în parte, a formei în care va candida la alegerile locale.

Înainte  de începere şedinţei, Cristian Preda declara ironic despre obiectivul şedinţei:”Scopul nostru este să-i dăm o mână de ajutor lui Crin Antonescu să plece de la şefia PNL. Cred că este un scop generos”, a precizat acesta făcând referire la anunţul lui Antonescu prin care a anunţat că va demisiona de la şefia PNL, dacă USL nu va câştigt alegerile parlamantare din toamnă.

Din Colegiul Director fac parte toţi liderii PDL de la organizaţiile judeţene, precum şi membrii Biroului Permanent Naţional. Au mai participat preşedintele partidului,Emil Boc, şi Cristian Preda, europarlamentar PDL.

Strategia pentru Bucureşti

Pe de altă parte, există şi strategii fixate deja. La nivel de Bucureşti, PDL a făcut alianţă cu PNG, partid condus de Gigi Becali.Totodată, sunt cunoscute şi numele candidaţilor de la câteva sectoare: la sectorul 2 va candida cu sprijinul PDL

Neculai Onţanu, la sectorul 3, Liviu Negoiţă. La sectorul 4, Cristian Popescu Piedone a  confirmat pentru ziarul „ Puterea”, că va candida pentru un nou mandat cu sprijinul PDL. Potrivit sondajelor, pe Bucureşti, cel mai bine stă în sondaje Silvii Prigoană.

Vom reveni cu amănunte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz