2019-10-15 19:18

PDL: Programul de guvernare al PSD, o scrisoare către Moş Crăciun

 |  19:28
PDL: Programul de guvernare al PSD, o scrisoare către Moş Crăciun

PDL răspunde, politic, ofertei de guvernare propuse dePSD. Adriean Videanu şi Sulfina Barbu declară că măsurile economice propuse deformaţiunea condusă de partidul lui Victor Ponta sunt nerealiste. Foştiiminiştri ai PDL spun că promisiunile social-democraţilor nu pot fi aplicate şică prezentarea lor nu este nimic altceva decât un joc de imagine.

Sulfina Barbu crede că soluţiile PSDsunt într-atât de iluzorii, încât „seamănă cu o scrisoare trimisă lui MoşCrăciun”. „Esteuluitor acest aşa-zis program alternativ al PSD. Când am citit măsurile pe carePSD le promite pentru prima zi şi prima lună de guvernare, am crezut că VictorPonta i-a trimis scrisoarea pentru cadouri lui Moş Crăciun”, scrie SulfinaBarbu pe site-ul personal. “PSD promite o lună de lapte şi miere cu salariimărite, pensii păstrate la zeci de mii de lei, salariul minim la 750 de lei,plata imediată a tuturor datoriilor statului. După luna de miere, românii intrăînsă direct în faliment, în incapacitate de plată, cu un PSD care habar n-arede unde va lua aceşti bani”, mai susţine pedelista.

AdrieanVideanu a întărit şi el afirmaţiile colegei sale de partid. Într-o conferinţăde presă organizată la sediul central al PDL, Videanu a prezentat o analizăproprie a programului PSD. Concluziile fostului ministru al economiei?Aplicarea măsurilor pesediştilor “ar arunca România în haos”. “Întregul programpropus de PSD s-a dorit mai degrabă să fie un joc mediatic, decât să reprezintecu seriozitate şi responsabilitate o alternativă”, a declarat Videanu.Prim-vicepreşedintele PDL susţine că măsurile economice pe care PSD le propunepot aduce un deficit bugetar peste limitele convenite cu FMI. “Pe lângăimpactul bugetar de 4,4% convenit cu FMI, CE şi BM, impactul măsurilor propusede PSD aduc un deficit între 6,1 şi 6,3 - pentru că la cota progresivă au douăvariante. Practic, deficitul bugetului consolidat în anul 2011 ar fi nici maimult, nici mai puţin de 10,5 şi 10,7% din PIB, ceea ce ar arunca România înhaos. (...) Acest pachet de măsuri, care are numai un mesaj electoral, unimpact de imagine, ar duce la sărăcirea tuturor românilor fără nici un fel desperanţă pentru nici un român, fie că astăzi este mulţumit sau nemulţumit deceea ce se întâmplă în România”, susţine Videanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray