2020-06-06 11:24

Pe cine a numit Cioloș secretar de stat la Ministerul de Finanțe

 |  15:45
Pe cine a numit Cioloș secretar de stat la Ministerul de Finanțe

Mariana Vizoli, care a ocupat până luni funcția director al Direcției Legislație Cod fiscal, a fost numită secretar de stat în Ministerul de Finanțe, prin decizie a prim ministrului Dacian Cioloș. Ea va ocupa postul rămas vacant după demisia lui Gabriel Biriș, după cum anunță Profit.ro.

Decizia a fost publicată luni, în jurul orei 14.00, în Monitorul Oficial nr 521/2016.

Mariana Vizoli a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Ministerului de Finanțe de-a lungul timpului, fiind unul dintre cei mai experimentați și cunoscuți specialiști ai instituției. Principala sa arie de expertiză este TVA. În prezent, este director al Direcției generale de legislație cod fiscal și reglementări vamale. Anterior, a fost, pe rând, șef serviciu și director al Direcției de legislație în domeniul TVA.

Ea va prelua postul rămas vacant după demisia lui Gabriel Biriș și va coordona, în această calitate, Comisia fiscală centrală, Direcția generală de legislație cod fiscal și reglementări vamale, Direcția generală de legislație cod procedură fiscală, reglementări nefiscale și contabile, Direcția de legislație și reglementări contabile și Direcția generală management al domeniilor reglementate specific.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine