2020-04-08 00:10

Pentru conducerea Ministerului Transporturilor, ANI nu există

 |  13:40
Pentru conducerea Ministerului Transporturilor, ANI nu există

La ora actuală, pe site-ul Ministerului Transporturilor nu există postată nicio declarație de avere și de interese depusă în acest an, și nici din lunile noiembrie și decembrie 2019.

Asta deși întreaga conducere a instituției a fost schimbată de la instalarea cabinetului Orban. Practic, nu există postată nicio declarație de avere și interese a ministrului Lucian Bode, a secretarilor de stat Ionel Scrioșteanu, Alexandru Mutruc și Dragoș Cosmin Lucian Preda și a secretarului general Ștefania-Gabriella Ferencz.

De asemenea, nu există nici declarațiile celor care au făcut parte din echipa fostului ministru Răzvan Cuc, dar nici a celor care au venit odată cu actualul ministru, Lucian Bode. Potrivit legislației în vigoare privind funcționarea și atribuțiile Agenției Naționale de Integritate (ANI), „nerespectarea termenului pentru depunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese ori nedeclararea cuantumului veniturilor realizate sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei, iar Agenția poate declanșa din oficiu procedura de evaluare”.

Totodată, ANI precizează că „nerespectarea obligațiilor prevăzute la art. 6 din Legea nr. 176/2010, de către persoanele responsabile cu implementarea prevederilor prezenței legi constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei. Aceeași sancțiune se aplică și conducătorului entității respective, dacă acesta nu îndeplinește obligațiile prevăzute de Legea nr. 176/2010”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

MIHAI M.
31 Ian 2020

Debandada mare la acest minister , promovarile se fac pe baza de telefoane de la baronii locali nu pe competente . Rusine domnule Lucian Bode , rusine , anarhia caracterizeaza ministerul pe care il conduceti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine