2019-10-17 23:28

Petre Daea: DUBLUL STANDARD este o realitate, nu o ficţiune / Ce MĂSURI propune ministrul Agriculturii

 |  14:38
Petre Daea: DUBLUL STANDARD este o realitate, nu o ficţiune / Ce MĂSURI propune ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sâmbătă, că dublul standard este o realitate, nu o ficţiune, iar în ţară au intrat produse de calitate îndoielnică, astfel că liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut să se facă mai multe controale, "pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene care deja sunt la scara naţională". El spune că Ministerul Agriculturii este interesat de hrana populaţiei. "Astăzi, fiecare dintre noi se uită la galantar şi dimineaţa când se trezeşte se uită în frigider şi apoi pleacă la lucru pentru a putea să îşi desfăşoare activitatea zilnică", mai spune el.

Daea a spus, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că în perioada dinaintea Sărbătorilor Pascale se impun controale, întrucât comercianţii încearcă să profite şi să vândă produse care nu ar fi conforme din punct de vedere sanitar-veterinar.

"Noi suntem interesaţi tot timpul să păstrăm acest echilibru în aşa fel încât în ţară să nu intre produse de calitate îndoielnică. Şi, din nefericire au intrat. Şi ştim foarte bine că dublul standard este o realitate şi nu este o ficţiune. Este o realitate pentru că a putut fi constatat în mai multe ţări ale Uniunii Europene, în mod deosebit în ţările din partea de est", a spus ministrul Daea, citat de NEWS.RO.

El a afirmat că liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut să se intervină "pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene".

"Preşedintele partidului, domnul Liviu Dragnea, a solicitat instituţiilor statului să intervină mai accelerat, să intervină în forţă pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene care deja sunt la scara naţională şi pe care noi trebuie să le gestionăm (...)", a spus Daea.

Totodată, el a menţionat că se doreşte descurajarea consumului de produse din afara ţării.

"Continuăm controalele şi intensificăm aceste controale la toate produsele care sunt puse pe piaţă în România. În al doilea rând avem acest program de creşterea a producţiei şi de realizare a acestor produse româneşti care sunt mult mai valoroase, ştiindu-se în special produsele din legumicultură şi fructele, produse pe care să le realizăm şi să le punem în contrapartidă pe piaţa consumatorului în aşa fel încât să descurajăm consumul acesta de produse din afara ţării, apreciind calitatea deosebită pe care o au produsele româneşti, ştiind că le avem pe piaţă şi le putem prezenta consumatorului", a declarat Daea.

El a spus că Ministerul Agriculturii este interesat tot timpul de hrana populaţiei.

"Astăzi, fiecare dintre noi se uită la galantar şi dimineaţa când se trezeşte se uită în frigider şi apoi pleacă la lucru pentru a putea să îşi desfăşoare activitatea zilnică. Iată interesul major pe care îl avem şi pe care îl urmărim de fiecare dată în concordanţă cu solicitările", a mai spus el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-20Parerea ta...

BALEGA DE OAIE
21 Apr 2019

Daca mai traia PSIHOLOGUL Hanibal DUMITRSCU (care a deceat in conditi dubioase , ca si alti romani de ELITA) ITI DADEA VERDICTUL ca la majoritatea politicenilor si guvernantilor politruci CA ESTI O EROARE BIOLOGICA A NATURII, nu din nastere ci din neam.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray