2019-10-17 11:26

Petre Daea îi răspunde lui Iohannis în scandalul pestei porcine

 |  23:46
Petre Daea îi răspunde lui Iohannis în scandalul pestei porcine

Ministrul agriculturii, Petre Daea, a transmis luni, la "Punctul de întâlnire" un mesaj președintelui Klaus Iohannis, dar și românilor afectați de peste porcină.

"Le-aș spune ce am făcut, ce înseamnă pesta porcină africană, le-aș spune că nu am stat niciun moment, că nu am privit de la distanță, cu lejeritate, ba dimpotrivă, aș putea demonstra clar ce s-a făcut în fiecare moment în data în care acest ministru al agriculturii, pe care îl aveți astăzi lângă dvs. s-a așezat pe scaunul acesta de mare responsabilitate la nivelul țării, zi de zi, pentru că știam, cunoșteam ce înseamnă acest virus", a spus Daea.

 

Ministrul Agriculturii a declarat că România s-a apărat de virusul pestei porcine prin măsuri preventive timp de cinci ani și îl contrazice pe președintele Klaus Iohannis care a acuzat că autoritățile au renunțat la măsurile de prevenire în cazul populației.

 

"Nu am renunțat la nimic, în condițiile în care în Ucraina virusul era din 2012, în condițiile în care în Ucraina virusul era la 20 de km de noi", a adăugat Petre Daea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-03Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Daea și Flutur l-au răsucit în mormânt pe Zăroni Potrivit Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), pesta porcină africană a fost semnalată în 207 localități din 12 județe, cu un număr total de peste 900 de focare (dintre care 13 în exploatații comerciale industriale, unul în abatorul aparținând unei ferme și unul într-o exploatație comercială de tip A) și 57 de cazuri la mistreți
17 Sep 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray