2020-08-09 12:46

Petre Daea, o nouă PERLĂ: ”Tragi de ceapa de la Bruxelles de zici că-i...”

 |  23:04
Petre Daea, o nouă PERLĂ: ”Tragi de ceapa de la Bruxelles de zici că-i...”

Așa cum ne-a obișnuit deja, Ministrul Agriculturii, Petre Daea a făcut o nouă afirmație care a stârnit zâmbetele audienței. La o întâlnire cu producătorii din zona Titu, judeţul Dâmboviţa, Daea a lăudat produsele româneşti agricole, mult mai bune ca cele din alte state europene, dând ca exemplu ceapa de la Bruxelles, de care ''tragi de zici că-i cureaua de la pantaloni, nu poţi să o mesteci''.

''În tot ce am fost afară, m-am dus în pieţe - am fost în Franţa, m-am dus să văd piaţa din Paris, am fost în Polonia, am fost să văd piaţa, am fost la Bruxelles, am văzut piaţa din Bruxelles, am fost la Luxemburg, m-am dus la bulgari în piaţă. Nimeni nu are produsele noastre. Niciunul, reţineţi ce vă spun, nu ne ia niciunul. A, ne ia la preţuri, la două: lapte şi produsele din lapte şi la fructe. Încolo, şi cu preţurile sunt deasupra, dar cu calitatea toată-i jos'', a afirmat ministrul Daea, citat de Agerpres.Acesta a exemplificat cu ceapa de la Bruxelles, care, în opina sa, nu se compară cu cea din România. Ministrul le-a recomandat producătorilor să se asocieze pentru a deveni mai puternici în piaţă.''Păi, tată, tragi de ceapa de la Bruxelles de zici că-i cureaua de la pantaloni! Nu poţi să o mesteci. Păi, aici, când oi lua-o, ce bună e! Şi ştiu toţi, de ceea este şi o anumită rezistenţă în condiţiile în care - şi nu vreau să merg pe latura aceasta a naţionalismului productiv - dar încă o dată cu mine sau fără mine, cu ministru sau fără ministru, nu mergem înainte dacă nu ne organizăm'', a precizat ministrul Agriculturii, Petre Daea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-11Parerea ta...

EMIGRANTUL
11 Mai 2018

Circuitul economic al produselor agricole si alimentare in Romania este “manageriat,” in detrimentul statului si al cetatenului onest de cei ce apartin unor mafii sustinute de clasa politica care nu mai pot fi destructurate; - Deoarece în istoria omenirii nu s-a mai experimentat TRECEREA UNEI SOCIETATI DE LA COMUNISM LA CAPITALISM, acest fenomen societal fiind in premiera mondiala, cei care au exercitat puterea publica postcomunista (mutantii), invocind in mod fals necesitatea unei tranzitii costisitoare (doar pentru alegatori, contribuabili), au actionat în mod discretionar pentru satisfacerea propriilor pofte si interese materiale si financiare. In acest scop s-au folosit de, politica, bresle si grupuri de interese nelegitime (baronii locali), jocuri piramidale, fonduri mutuale si de investitii si actiuni criminale de devalizare a majoritatii bancilor cu capital autohton (fara a exista vreo reactie publica de alarmare din partea BNR), etc.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mai 2018

ce rusine sa ai asemenea troglodit ca ministru..limbaj de mahala..pe scurt trebuia sa spuna ca e vorba de produse modificate genetic care se vand in UE,dar ce pretentie sa ai de la el
ANONIM
20 Mai 2018

Agricultura-I privatizată, de la ,,STAT" ce-i dai : indicații PREȚIOASE !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz