2020-07-07 13:16

Petre Daea REVINE: ”Îmi vine să intru îmbrăcat în apă când văd un CORMORAN”

 |  16:55
Petre Daea REVINE: ”Îmi vine să intru îmbrăcat în apă când văd un CORMORAN”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, miercuri, la Brăila, că nu este dispus ca România să devină „grădină zoologică”, referindu-se la faptul că 22 de ţări au cerut derogare pentru cormorani, dar ţara noastră, încă nu. Daea a spus că îi vine să intre îmbrăcat în apă când vede un cormoran.

Ministrul Petre Daea a declarat, presei, că efectivele de cormorani s-au înmulţit foarte mult în Europa şi trebuie promovate măsuri, în condiţiile în care pierderile de peşte sunt uriaşe. Acesta susţine că în România cormoranii mănâncă de trei ori mai mult peşte decât obţin fermierii din acvacultură.

„Trebuie să se ia măsuri de către Comisia Europeană pentru că efectivele de cormorani în Europa s-au înmulţit îngrijorăror. În 25 de ani numărul a crescut de 24 de ori, ajungându-se la minimum 1,8 milioane de exemplare. România face parte din ţările care sunt grav afectate. La nivelul Uniunii Europene pierderea cantităţii de peşte prin consumul zilnic al acestor păsări care se hrănesc numai cu peşte este de 300.000 de tone. În România cormoranii mănâncă de trei ori mai mult peşte decât obţin fermierii din acvacultură. Şi dumneavoastră aţi avut aici un fermier care spunea să mergem să vedem cum la ora actuală sunt în jur de 100 de cormorani în amenjarea pe care o are. Eu am spus că nu merg, pentru că mă îndeamnă să intru după ei îmbrăcat”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, conform Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

ANONIM
06 Mar 2019

MAI BINE IA O SFOARA SI SAPUN CAND VEZI UN COPAC CAT MAI INALT.
# PIșICHER
07 Mar 2019

VIDRA produce mai mult ....
# ERATĂ
07 Mar 2019

ASCUNDE MEGAPOLUAREA : PÂRAIE,VĂI,RÂURI ...O SALVEAZĂ PE -- G.G. -- DE LA MEDIU ....după FENTĂ ... BAIEEEE ??????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz