2020-03-29 13:04

Petre Roman face PRONOSTICURI: ”Guvernul Orban va trece în Parlament, dar va avea o misiune GREA”

 |  16:50
Petre Roman face PRONOSTICURI: ”Guvernul Orban va trece în Parlament, dar va avea o misiune GREA”

Primul premier român de după revoluție (1989 - 1991), Petre Roman, a declarat duminică la Antena 3 că și dacă guvernul Ludovic Orban primește votul de învestitură, ceea ce în opinia sa o să se întâmple, o să urmeze o situație politică foarte greu de controlat și cel mai complicat este ca PNL să treacă bugetul prin Parlament.

„Eu cred ca vor fi voturile necesare si se va forma un guvern PNL insa trebuie sa spunem ca o sa fie un guvern minoritar, asta e o misiune foarte grea. Viata unui guvern minoritar este foarte, foarte grea. Cea mai grea misiune a unui guvern este sa adune voturile pentru buget. Cu asta trebuie sa inceapa daca primeste votul de investitura. De maine trebuie sa inceapa aceasta discutie privind bugetul. O reusita a guvernului in sensul in care populatia si administratia crede ca este un buget interesant, ar oferi PNL cat de cat o viata normala anul care vine”, a zis Petre Roman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-03Parerea ta...

CETATEAN
04 Noi 2019

Tradator de tara . O parte a revolutiei de hoti , este gindita la ambasada Romana de la Paris . Se va icepe procesul dupa moartea lui Iliescovici . Cioara vopsita . Tribunalul militar .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine