2020-08-10 12:03

„Pisicul” Ponta îl sfidează pe „buldogul” Blaga

 |  13:05
„Pisicul” Ponta îl sfidează pe „buldogul” Blaga

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, că s-ar fi bucurat dacă 'buldogul' Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Târgu Jiu ca să lupte cu 'pisicul' Ponta.

Premierul a fost prezent la Timişoara, alături de copreşedinţii USL Crin Antonescu şi Daniel Constantin pentru a-i susţine, la un miting electoral, pe cei 14 candidaţi timişeni pentru Parlament. Liderul PSD a reiterat importanţa creării USL, structură politică fără de care România nu ar fi scăpat de foştii premieri ai guvernelor PDL Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, de Roberta Anastase sau de Elena Udrea.

'La Târgu Jiu, Traian Băsescu l-a trimis pe un apropiat de-al său, pe mincinosul Dan Diaconescu. (...). Oamenii nu-l mai vor pe Traian Băsescu, nu mai vor PDL, ci îşi pun speranţele în USL. Este important să înţelegem cât de mare este responsabilitatea acestei încrederi a oamenilor. Dacă nu am fi construit USL, nimic din ceea ce am făcut azi în România nu ar fi fost posibil: nici să-l dăm jos pe Emil Boc, nici pe Ungureanu', a afirmat preşedintele PSD.

Victor Ponta a subliniat responsabilitatea majoră care va reveni USL după câştigarea alegerilor pentru a le face românilor un trai mai bun şi pentru a nu le înşela speranţele, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639583-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz